Τρεις Ιεράρχες
Εκδήλωση για τον εορτασμό της ημέρας των Τριών Ιεραρχών που συνδιοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου

Την εκδήλωση για τον εορτασμό της ημέρας των Τριών Ιεραρχών, συνδιοργανώνουν το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και η  Ιερά Μητρόπολη Μαρώνειας και Κομοτηνής την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, στις 19:00.

Την ημέρα εορτασμού των Ελληνικών Γραμμάτων επέλεξε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης προκειμένου να βραβεύσει τόσο τους φοιτητές-μέλη ομάδων  που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς το 2021, όσο και τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας που συγκαταλέγονται στις λίστες του Stanford University.

Αναλυτικά:

Εκδήλωση για τον εορτασμό της ημέρας των Τριών Ιεραρχών, συνδιοργανώνουν το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και  η  Ιερά Μητρόπολη Μαρώνειας και Κομοτηνής την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας «Το Μήνυμα των Τριών Ιεραρχών σήμερα» θα εκφωνήσει ο Κοσμήτορας της Σχολής Κλασσικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ, Καθηγητής Εμμανουήλ Βαρβούνης.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Παντελεήμων επιθυμώντας να τιμήσει την προσφορά στην εκπαίδευση του Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητή Αλέξανδρου Χ. Πολυχρονίδη, θα του αποδώσει την ανώτερη τιμητική διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα απονεμηθεί το Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας του Δ.Π.Θ για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 στον Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο για την εξαίρετη διδασκαλία του και τη συνολική προσφορά του στο Δ.Π.Θ., καθώς και  Εύφημος Μνεία στον Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής του Δ.Π.Θ. κ. Στυλιανό Παναγούτσο για την καινοτόμο διδασκαλία κλινικών μαθημάτων την περίοδο του Covid-19.

Την ημέρα εορτασμού των Ελληνικών Γραμμάτων επέλεξε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης προκειμένου να βραβεύσει τόσο τους φοιτητές-μέλη ομάδων  που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς το 2021, όσο και τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας που συγκαταλέγονται στις λίστες του Stanford University. Πρόκειται για μια λίστα η οποία προσδιορίζει τους κορυφαίους ερευνητές στους τομείς της ειδικότητάς τους, των οποίων οι δημοσιεύσεις αναφέρονται συχνότερα από άλλους συγγραφείς σε όλο τον κόσμο, απαριθμεί δε επιστήμονες των οποίων οι δημοσιευμένες ερευνητικές εργασίες έχουν επιταχύνει την πρόοδο στους αντίστοιχους τομείς τους και έχουν επηρεάσει την εξέλιξη της εργασίας άλλων ερευνητών.

Δείτε την πρόσκληση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΟΠΣΥΔ - Αναπληρωτές: Οδηγίες εγγραφής αναπληρωτών

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα