H Ε.Λ.Μ.Ε. Ροδόπης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης, σε συνεργασία με το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ροδόπης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής, συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή, 30-01-2022, τιμώντας την ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής από τις 09:30 π.μ. μέχρι τις 13:30 μ.μ.
Είμαστε βέβαιοι ότι οι εκπαιδευτικοί της Ροδόπης θα ανταποκριθούν με ευαισθησία σε αυτή την πρόσκληση αλληλεγγύης προσφέροντας σιγουριά και ελπίδα στους συμπολίτες μας και ανακούφιση στη χώρα μας που "αιμορραγεί" εισάγοντας το αίμα που έχουμε ανάγκη.
Είναι η δωδέκατη συνεχόμενη φορά που η Εκπαιδευτική Κοινότητα διοργανώνει τέτοιας κλίμακας εθελοντική αιμοδοσία και η φιλοδοξία μας είναι να καθιερώσουμε σε ετήσια βάση αυτή την προσφορά αίματος και ζωής από τους εκπαιδευτικούς.
Παρακαλούνται οι Διευθυντές να ενημερώσουν όλους τους συναδέλφους και ακόμα να ενημερώσουν τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, ώστε και αυτοί να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια, γιατί και ο εθελοντισμός είναι θέμα παιδείας. Εμείς οι εκπαιδευτικοί πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας δίνοντας 10 λεπτά από το χρόνο μας.
Τέλος ενημερώνουμε τους συναδέλφους/σες πως εκείνη την ημέρα όσοι προσέλθουν για να δώσουν αίμα βάσει των κείμενων διατάξεων δικαιούνται επιπλέον και δύο ημέρες άδεια εντός του ημερολογιακού έτους.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ