ταινίες ηθοποιός θεατρική σκηνή

Για 7η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε «Ο Αριστοτέλης», προσφέρει Ετήσιο Εργαστήριο Παιδαγωγικής Θεάτρου-Θεατρικού Παιχνιδιού σε εκπαιδευτικούς με θέμα «Το Παιχνίδι ως αντικείμενο της Συμμετοχικής  Performance: Το δίπτυχο Επιτελεστής - Θεατής, Δάσκαλος – Μαθητής».

Τα βιωματικά εργαστήρια θα διεξάγονται χωρίς οικονομική επιβάρυνση κάθε δεύτερη Τρίτη 20:00 - 22:00 στο 144ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών ή αν χρειαστεί εξ' αποστάσεως μέσω διαδικτύου.

Αναλυτικά:

Θέμα: Για 7η χρονιά Δωρεάν Ετήσιο Εργαστήριo Παιδαγωγικής Θεάτρου - Θεατρικού Παιχνιδιού σε εκπαιδευτικούς

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Αριστοτέλης» για 7η συνεχή χρονιά προσφέρει Ετήσιο Εργαστήριo Παιδαγωγικής Θεάτρου-Θεατρικού Παιχνιδιού σε εκπαιδευτικούς με θέμα:

«Το Παιχνίδι ως αντικείμενο της Συμμετοχικής  Performance:

Το δίπτυχο Επιτελεστής - Θεατής, Δάσκαλος – Μαθητής»

Τα βιωματικά εργαστήρια θα διεξάγονται χωρίς οικονομική επιβάρυνση κάθε δεύτερη Τρίτη 20:00 - 22:00 στο 144ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Μετοχίτη Θεόδωρου & Χατζηαποστόλου Νίκου, 104 43 -πλησίον στάσης Μετρό Σεπόλια) ή αν χρειαστεί εξ' αποστάσεως μέσω διαδικτύου.

Έναρξη Εργαστηρίου Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Επικοινωνία και αιτήσεις συμμετοχής στο [email protected] μέχρι Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να έχουν τη δυνατότητα και διαδικτυακής υποστήριξης (κάμερα και μικρόφωνο).

Το εργαστήριο θα καταλήξει στην δημιουργία μιας συμμετοχικής performance η οποία θα βασιστεί μεταξύ των άλλων σε πολυμεσικά εργαλεία. Παράδειγμα της προηγούμενης χρονιάς είναι το “The Gardeners”  που  αποτέλεσε το επιστέγασμα του 6ου χρόνου του ετήσιου εργαστηρίου Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου - Θεατρικού Παιχνιδιού.

Για την παρακολούθηση του video: https://www.youtube.com/watch?v=m7rEZTcYmdw

Υπεύθυνη Εργαστηρίου: