Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Τα αποτελέσματα των εκλογών

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε Αν. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»:

Η ανακοίνωση:

Χαιρετίζουμε  όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες του συλλόγου μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες,  κόντρα στις προσπάθειες υπουργείου και κυβέρνησης να βάλει λουκέτο και στα εκπαιδευτικά σωματεία με τον νόμο Χατζηδάκη,  να αφήσει αφοπλισμένους τους εκπαιδευτικούς, χωρίς άδεια, χωρίς συλλογικές διαδικασίες, έρμαιο στις ορέξεις κάθε κυβέρνησης.

Με την  ενεργητική συμμετοχή στη ζωή και τη δράση του σωματείου μας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Μπορούμε να ακυρώσουμε στην πράξη τους αντιεκπαιδευτικούς και αντεργατικούς νόμους, να ανοίξουμε δρόμο για την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών.

Αγωνιζόμαστε για ένα σύγχρονο σχολείο που θα μορφώνει ολόπλευρα όλα τα παιδιά χωρίς αποκλεισμούς και κριτήριο για τις σπουδές τους να μην είναι η τσέπη των γονιών τους. Σε αυτό το σχολείο ο εκπαιδευτικός πρέπει να έχει μόνιμη και σταθερή σχέση εργασίας, μισθό και ασφάλιση που να καλύπτει τις ανάγκες του, συνθήκες εργασίας και σχολικές υποδομές που να αντιστοιχούν στην εξέλιξη της κοινωνίας.

Τη δύναμη που μας δίνουν  τα αποτελέσματα  θα τη διαθέσουμε με  μεγαλύτερη ώθηση να δυναμώσουμε τον αγώνα για να είναι ο Σύλλογός μας οργανωτής της πάλης των εκπαιδευτικών στους δύσκολους καιρούς που έρχονται!!

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους/τις συναδέλφους που βοήθησαν στην εφορευτική επιτροπή.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Πώς θα πάρεις το άγνωστο Επίδομα 244,35 ευρώ με 3 δικαιολογητικά

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια