Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
tilediaskepsi posyp
Τηλεδιάσκεψη με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών για σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι πραγματοποίησε η ΠΟΣΥΠ

Τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της ΠΟΣΥΠ με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, κ. Σκυλακάκη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη για σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

«Η ΠΟΣΥΠ θα εντείνει στο επόμενο διάστημα τις προσπάθειες και τις ενέργειες της, ώστε να υπάρξει λύση και για τα δύο αυτά ζητήματα των Υπηρεσιών μας», υπογραμμίζεται σχετικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η τηλεδιάσκεψη διάρκειας μίας ώρας του ΔΣ της ΠΟΣΥΠ με τον Αν. Υπουργό Οικονομικών κ. Σκυλακάκη που πραγματοποιήθηκε σήμερα έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκε, το πάγιο αίτημα της Ομοσπονδίας μας για την μεταφορά των πάσης φύσεως λειτουργικών δαπανών από τις αιρετές Περιφέρειες στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Επίσης συζητήθηκε αναλυτικά το μείζον θέμα της επικείμενης διαδικασίας υλοποίησης της Ηλεκτρονικής Διακίνησης Δικαιολογητικών Δαπανών για την οποία θέσαμε στον κ. Υπουργό τα πολλά υπαρκτά και πιθανόν ανυπέρβλητα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε στο Υπουργείο μας, το επόμενο διάστημα. 

Ο Υπουργός για το θέμα της μεταφοράς των πάσης δαπανών στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης με αυτόνομους προΰπολογισμούς, μας ανέφερε ότι πρέπει εκτός από την μεταφορά της αρμοδιότητας να υπάρξει και η αντίστοιχη μεταφορά των πιστώσεων από τις Περιφέρειες στο Υπουργείο Παιδείας, θέμα για το οποίο θα πρέπει να γίνει η σχετική συνεννόηση με το Υπουργείο Εσωτερικών. 

Για την  αναφορά μας  την σοβαρή  έλλειψη του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού, όπως scanner κ. ά., ο Υπουργός προβληματίστηκε έντονα και μας διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα επικοινωνήσει με την κ. Κεραμέως για να βρουν από κοινού λύση ώστε να μπορέσουν οι υπηρεσίες μας να  εξοπλιστούν με τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Η ΠΟΣΥΠ θα εντείνει στο επόμενο διάστημα τις προσπάθειες και τις ενέργειες της, ώστε να υπάρξει λύση και για τα δύο αυτά ζητήματα των Υπηρεσιών μας.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποτελέσματα ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙΝΑΛ: Τα πρώτα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα

Σχετικά με την "άψε σβήσε" απόλυση του καθηγητή που χειροδίκησε σε μαθήτρια

Τι ισχύει από τη Δευτέρα 5/12 σε σχολεία και σε πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές

Διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ που ΔΕΝ χρειάζονται εξετάσεις (Προκήρυξη 7Κ/2019)

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα