Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
antifasistikisinaulia
Καλούν στην αντιφασιστική συναυλία φοιτητικών συλλόγων την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στις 19:00, στο Σύνταγμα

Φοιτητικοί σύλλογοι διοργανώνουν αντιφασιστική συναυλία την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, στο Σύνταγμα, ημέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από την καταδίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

«Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι καλούν όλους τους φοιτητές, όλη τη νεολαία να αγκαλιάσει την πρωτοβουλία τους, να δώσουν μαζικό παρών στη συναυλία δίνοντας και με αυτό τον τρόπο μαχητική απάντηση στις πρόσφατες επιθέσεις φασιστικών ομάδων σε φοιτητές και μαθητές», όπως τονίζουν.

Η διοργάνωση της συναυλίας είναι πρωτοβουλία των φοιτητικών Συλλόγων Φυσικού, Γεωλογικού, Φαρμακευτικής, Ιστορικού-Αρχαιολογικού, ΤΕΑΠΗ, ΠΤΔΕ, Σλάβικων Σπουδών, Τούρκικων Σπουδών, ΕΜΜΕ και Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ, Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ, ΝΦΕΕΜΠ, ΣΕΤ, ΣΕΤΠ του ΠΑΔΑ και Σ.Ο ΑΣΠΑΙΤΕ, και Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Φυσικού, Γεωλογικού, Φαρμακευτικής, Ιστορικού-Αρχαιολογικού, ΤΕΑΠΗ, ΠΤΔΕ, Σλάβικων Σπουδών, Τούρκικων Σπουδών, ΕΜΜΕ και Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ, Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ, ΝΦΕΕΜΠ, ΣΕΤ, ΣΕΤΠ του ΠΑΔΑ και Σ.Ο ΑΣΠΑΙΤΕ, Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών διοργανώνουν μεγάλη αντιφασιστική συναυλία την Πέμπτη 7 Οκτώβρη στις 19:00 στο Σύνταγμα, μέρα που συμπληρώνεται 1 χρόνος από την καταδίκη της ναζιστικής-εγκληματικής Χρυσής Αυγής, με σύνθημα «ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ».

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι καλούν όλους τους φοιτητές, όλη τη νεολαία να αγκαλιάσει την πρωτοβουλία τους, να δώσουν μαζικό παρών στη συναυλία δίνοντας και με αυτό τον τρόπο μαχητική απάντηση στις πρόσφατες επιθέσεις φασιστικών ομάδων σε φοιτητές και μαθητές.

Οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στη συναυλία είναι:

Κώστας Μαλιάτσης-Σάλας, Υπεραστικοί, Κίτρινα Ποδήλατα, Το Σφάλμα, Φρανκ, Dason, Drugitiz, Retro (Rebellion Connexion), Raibo, Rhyme Riot, Ποτ Πουρί, Ζίμος και οι Κεραμιδόγατες, Nost Belek.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Αυτά είναι τα 5 επαγγέλματα με μισθό πάνω από 87000 ευρώ

8 επιδόματα που δε γνώριζες ότι δικαιούσαι - Πώς θα λάβεις τα χρήματα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα