ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Το ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης να δώσει άμεσα παράταση στις δηλώσεις οριστικής τοποθέτησης των αποσπασμένων εκπαιδευτικών ζητά η Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Παράταση στις δηλώσεις οριστικής τοποθέτησης των αποσπασμένων εκπαιδευτικών ζητά από το ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης η Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!!

Το ΠΥΣΔΕ Αν. Θεσσαλονίκης, με ανακοίνωσή του την Παρασκευή 17/9 και ώρα 21:37, κάλεσε τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς να προχωρήσουν στην υποβολή δήλωσης για οριστική τοποθέτηση με καταληκτική ημερομηνία την Κυριακή 19/9 και ώρα 10:00 π.μ. σε σχετική πλατφόρμα.

Την επόμενη όμως μέρα, Σάββατο 18/9  στις 13:41, αναρτάται στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Αν. Θεσσαλονίκης ανακοινοποίηση των λειτουργικών κενών Γενικής Παιδείας με αποτέλεσμα, όσοι εκπαιδευτικοί οριστικοποίησαν τις αιτήσεις τους πριν από τις 13.41 του Σαββάτου και δεν είδαν την ανάρτηση, να αποκλείονται από πιθανά κενά ενδιαφέροντός τους που περιλαμβάνονται στην ανακοινοποίηση.

Επίσης, όπως μας ενημέρωσαν, πολλοί συνάδελφοι δεν κατάφεραν μέσα στο Σαββατοκύριακο, για διάφορους λόγους, να δηλώσουν την αίτησή τους στην σχετική πλατφόρμα, αφού η δοθείσα προθεσμία δεν περιείχε ούτε στο ελάχιστο εργάσιμη μέρα και ώρα!

Καλούμε το ΠΥΣΔΕ Αν. Θεσσαλονίκης:

• Άμεσα να δώσει παράταση για τις δηλώσεις οριστικής τοποθέτησης των συναδέλφων.
  • Να δώσει το δικαίωμα, σε όσους συναδέλφους έχουν οριστικοποιήσει την αίτησή τους, και επιθυμούν, να κάνουν νέα αίτηση στην πλατφόρμα για τα νέα κενά.
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Προσλήψεις: 25.000 θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς-Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Προκηρύξεις - ΑΣΕΠ: «Προσεχώς» Νέες 1.062 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο

Νέα επίθεση: Σε «ομηρία» Κεραμέως και οι εκλογές των εκπαιδευτικών!

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ