ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν με θέμα τις συλλογικές θέσεις, την απεργία-αποχή , τη μάχη ενάντια στην Αξιολόγηση και το νόμο 4823/2021

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αμαρουσίου ενημερώνει για τις διαδικτυακές συναντήσεις του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου για τις συλλογικές θέσεις, την απεργία-αποχή , τη μάχη ενάντια στην Αξιολόγηση και το νόμο 4823/2021.

Υπογραμμίζει πως και στις δύο ενημερωτικές συναντήσεις θα επιδιωχθεί να παραβρίσκονται και μέλη του Δ. Σ. της Δ.Ο.Ε. τα οποία θα προσκληθούν για να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενημερωτικές διαδικτυακές συναντήσεις του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου για τις συλλογικές θέσεις, την απεργία-αποχή , τη μάχη ενάντια στην Αξιολόγηση και το νόμο 4823/2021

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:30 διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση με τις/τους Διευθυντές – Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων και τις Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων αλλά και με όλες/όλους τις/τους συναδέλφους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ενημερωτική συνάντηση και υπηρετούν στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Συλλόγου μας στον σύνδεσμο: https://minedu-primary.webex.com/meet/gkokkinomi

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:30 διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση με όλες/όλους τις/τους συναδέλφους που υπηρετούν στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του συλλόγου μας στον σύνδεσμο: https://minedu-primary.webex.com/meet/gkokkinomi

Και στις δύο παραπάνω ενημερωτικές συναντήσεις θα επιδιωχθεί να παραβρίσκονται και μέλη του Δ. Σ. της Δ.Ο.Ε. τα οποία θα προσκληθούν για να μας ενημερώσουν.
Τα μέλη του συλλόγου μας που καλούνται στις συναντήσεις της Τρίτης 21/9 και της Τετάρτης 22/9 και κωλύονται, μπορούν εναλλακτικά να συμμετέχουν σε όποια από τις δύο παραπάνω συναντήσεις τους εξυπηρετεί.

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου, κατά το μέτρο του δυνατού, θα ανταποκριθεί και σε κάθε ανάγκη ή αίτημα περαιτέρω ενημέρωσης από συναδέλφους και συλλόγους διδασκόντων δια ζώσης ή ηλεκτρονικά, αλλά και με κάθε πρόσφορο τρόπο καθώς  και με νέο ενημερωτικό υλικό.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Επίδομα παιδιού: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Ποιες άλλες παροχές πληρώνει ο ΟΠΕΚΑ

Τι ισχύει για τα σχολεία από σήμερα με τα νέα έκτακτα μέτρα

Προσλήψεις σε Δήμους: Ανοίγουν 1.700 μόνιμες θέσεις εργασίας

ΑΣΕΠ: Έρχονται 1.163 μόνιμες προσφορές σε τρία υπουργεία

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ