Η ΟΛΜΕ στηρίζει τον Προέδρο της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας
Τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας, ο οποίος εκφράζοντας τις αποφάσεις και τις θέσεις της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας, αμφισβήτησε τη διαδικασία επιλογής που ακολουθήθηκε για τον ορισμό διευθυντή, στηρίζει η ΟΛΜΕ

Η ΟΛΜΕ στηρίζει με σχετική ανακοίνωση τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας, ο οποίος εκφράζοντας τις αποφάσεις και τις θέσεις της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας, αμφισβήτησε τη διαδικασία επιλογής που ακολουθήθηκε για τον ορισμό διευθυντή.

Η αναφορά του νεοτοποθετηθέντος διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Ηγουμενίτσας εναντίον του Προέδρου της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας τελικά αποσύρθηκε, με την ΟΛΜΕ να υπογραμμίζει ότι οι αποφάσεις των σωματείων προκύπτουν με συλλογικό τρόπο κι υπογράφονται σύμφωνα με τα καταστατικά από τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση: 

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την αναφορά (που τελικά αποσύρθηκε) του νεοτοποθετηθέντος διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Ηγουμενίτσας εναντίον του Προέδρου της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας, ο οποίος εκφράζοντας τις αποφάσεις και τις θέσεις της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας, αμφισβήτησε τη διαδικασία επιλογής που ακολουθήθηκε για τον ορισμό διευθυντή.

Επισημαίνουμε ότι η προσωπική αναφορά στον Πρόεδρο δεν γίνεται αντιληπτή και κατανοητή γιατί ως γνωστόν οι αποφάσεις των σωματείων προκύπτουν με συλλογικό τρόπο κι υπογράφονται σύμφωνα με τα καταστατικά από τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα.

Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι πάγια θέση του εκπαιδευτικού κινήματος είναι τέτοιου είδους διενέξεις να επιλύονται στο πλαίσιο του ίδιου του κλάδου και σε καμία περίπτωση με εμπλοκή της διοίκησης, πολύ δε περισσότερο όταν συνοδεύονται με απειλές για μηνύσεις.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ στηρίζει τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας και θα επιληφθεί του θέματος εάν προκύψει οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα νέα εφάπαξ για τους εκπαιδευτικούς

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith1
Πρότυπα και Πειραματικά: Οδηγίες για εγγραφή επιτυχόντων μαθητών/τριών
Οδηγίες για εγγραφή επιτυχόντων μαθητών/τριών στην εισαγωγική τάξη των Πρότυπων και Πειραματικών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων για το...
Πρότυπα και Πειραματικά: Οδηγίες για εγγραφή επιτυχόντων μαθητών/τριών