Η ΟΛΜΕ στηρίζει τον Προέδρο της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας
Τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας, ο οποίος εκφράζοντας τις αποφάσεις και τις θέσεις της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας, αμφισβήτησε τη διαδικασία επιλογής που ακολουθήθηκε για τον ορισμό διευθυντή, στηρίζει η ΟΛΜΕ

Η ΟΛΜΕ στηρίζει με σχετική ανακοίνωση τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας, ο οποίος εκφράζοντας τις αποφάσεις και τις θέσεις της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας, αμφισβήτησε τη διαδικασία επιλογής που ακολουθήθηκε για τον ορισμό διευθυντή.

Η αναφορά του νεοτοποθετηθέντος διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Ηγουμενίτσας εναντίον του Προέδρου της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας τελικά αποσύρθηκε, με την ΟΛΜΕ να υπογραμμίζει ότι οι αποφάσεις των σωματείων προκύπτουν με συλλογικό τρόπο κι υπογράφονται σύμφωνα με τα καταστατικά από τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση: 

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την αναφορά (που τελικά αποσύρθηκε) του νεοτοποθετηθέντος διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Ηγουμενίτσας εναντίον του Προέδρου της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας, ο οποίος εκφράζοντας τις αποφάσεις και τις θέσεις της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας, αμφισβήτησε τη διαδικασία επιλογής που ακολουθήθηκε για τον ορισμό διευθυντή.

Επισημαίνουμε ότι η προσωπική αναφορά στον Πρόεδρο δεν γίνεται αντιληπτή και κατανοητή γιατί ως γνωστόν οι αποφάσεις των σωματείων προκύπτουν με συλλογικό τρόπο κι υπογράφονται σύμφωνα με τα καταστατικά από τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα.

Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι πάγια θέση του εκπαιδευτικού κινήματος είναι τέτοιου είδους διενέξεις να επιλύονται στο πλαίσιο του ίδιου του κλάδου και σε καμία περίπτωση με εμπλοκή της διοίκησης, πολύ δε περισσότερο όταν συνοδεύονται με απειλές για μηνύσεις.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ στηρίζει τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας και θα επιληφθεί του θέματος εάν προκύψει οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες θέσεις για Πιστοποιημένους εκπαιδευτές Ενηλίκων - Ξεκινάτε 5 ή 8/1 και πληρώνεστε άμεσα

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γεμάτο αμφιθέατρο με φοιτητές σε Πανεπιστήμιο
Διαγραφές φοιτητών: "Τίτλοι τέλους" σήμερα για 220.000 στα Πανεπιστήμια
Άνοιξε το πρώτο μεγάλο «κύμα» αυτόματων διαγραφών για χιλιάδες φοιτητές - Ποια Πανεπιστήμια παίρνουν «παράταση ζωής» έως το 2026
Διαγραφές φοιτητών: "Τίτλοι τέλους" σήμερα για 220.000 στα Πανεπιστήμια
ierarxes.jpg
Τριών Ιεραρχών 2026: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία και τα φροντιστήρια
Εορτή των Τριών Ιεραρχών: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας - Τι ισχύει για τα φροντιστήρια
Τριών Ιεραρχών 2026: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία και τα φροντιστήρια