Πανελλήνιες 2021: Το μήνυμα της ΔΑΚΕ καθηγητών Λάρισας στους μαθητές
Alexandros Michailidis / SOOC
Ευχές για καλή επιτυχία, δύναμη, υπομονή και επιμονή στέλνει η ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας στους μαθητές της Γ’ Λυκείου

«Η προετοιμασία σας υπήρξε δυσκολότερη από κάθε προηγούμενη χρονιά» αναφέρει μεταξύ άλλων η ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας στο ευχετήριο μήνυμά της προς τους μαθητές της Γ' Λυκείου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις και προσθέτει ότι «οι εξετάσεις αυτές δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας και αποτελούν απλά μία δοκιμασία για τους κόπους των τελευταίων χρόνων».

«Καλή αρχή και καλή δύναμη και στους συναδέλφους επιτηρητές, όσους στελεχώνουν τα Εξεταστικά Κέντρα του νομού, στα μέλη των Επιτροπών και των Ομάδων Βαθμολογητών του Βαθμολογικού Κέντρου Λάρισας καθώς και στους εργαζόμενους στην ΠΔΕ Θεσσαλίας και στην ΔΔΕ ν.Λάρισας» καταλήγει η ΔΑΚΕ καθηγητών στο μήνυμά της.

Το μήνυμα της ΔΑΚΕ στους μαθητές της Γ’ Λυκείου

Αναλυτικά, το μήνυμα της ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας προς τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν το δικό τους αγώνα των Πανελλαδικών εξετάσεων, δύναμη, υπομονή και επιμονή. Η ψυχραιμία, η νηφαλιότητα και η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο στόχο σας.

Η προετοιμασία σας υπήρξε δυσκολότερη από κάθε προηγούμενη χρονιά,  καθώς έγινε μέσα στις συνθήκες που δημιούργησαν οι επιπτώσεις  της πανδημίας τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία  όσο και στην καθημερινότητα όλων μας.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι η πρώτη μεγάλη μάχη που δίνετε στη ζωή στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας. Ωστόσο, οι εξετάσεις αυτές δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας και αποτελούν απλά μία δοκιμασία για τους κόπους των τελευταίων χρόνων.

Γνωρίζουμε την κούραση και την αγωνία σας και ξέρουμε ότι έχετε ταυτίσει αυτή την προσπάθεια με την ίδια τη ζωή και το μέλλον σας. Να έχετε κατά νου ότι η Παιδεία είναι μια αδιάκοπη διαδικασία εμβάθυνσης στο «ταξίδι» της γνώσης και ταυτόχρονα ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητας. Η ζωή είναι μια διαρκής μάχη, ένας συνεχής αγώνας που απαιτεί θέληση και ακατάπαυστη προσπάθεια και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στην πορεία της, είναι αμέτρητες.

Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία, να μην σταματήσετε να διεκδικείτε τα όνειρά σας και να επιμείνετε στους στόχους σας, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.
    Συμπαραστεκόμαστε επίσης  στους γονείς των υποψηφίων που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους και τους ευχόμαστε να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή.

Ειδικά φέτος, που η χρονιά ολοκληρώθηκε κάτω από ιδιαίτερα  αντίξοες συνθήκες, αξίζει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι κατάφεραν να παραμείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους, έζησαν από κοντά το μεγάλο αγώνα των μαθητών τους και τους στήριξαν σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο.

Καλή αρχή και καλή δύναμη και στους συναδέλφους επιτηρητές, όσους στελεχώνουν τα Εξεταστικά Κέντρα του νομού ,στα μέλη των Επιτροπών και των Ομάδων Βαθμολογητών του Βαθμολογικού Κέντρου Λάρισας καθώς και στους εργαζόμενους στην ΠΔΕ Θεσσαλίας και στην ΔΔΕ ν.Λάρισας.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές  ειδήσεις σήμερα

Κορονοϊός: Με πόσα αντισώματα είμαστε ασφαλείς

Έκτακτα μέτρα τη Δευτέρα σε Σχολεία και πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές