Thumbnail
Παράσταση διαμαρτυρίας από τη ΔΟΕ στο Υπουργείο Παιδείας, στις 13:00

Παράσταση διαμαρτυρίας για τη μετατροπή σχολικών μονάδων σε Πειραματικά χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου Διδασκόντων θα πραγματοποιήσει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ), σήμερα, Πέμπτη 22 Απριλίου, στις 13:00, στο Υπουργείο Παιδείας.

«Αποτελεί απαράδεκτη και αυταρχική τακτική να παρακάμπτεται η γνώμη του Συλλόγου Διδασκόντων σε μια απόφαση που επιφέρει αλλαγές στη δομή και το περιεχόμενο των σχολικών μονάδων που μετατρέπονται σε Πειραματικά Σχολεία» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΔΟΕ:

Για την κινητοποίηση με αφορμή τον χαρακτηρισμό σχολείων σε Πειραματικά χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των Συλλ. Διδ/ντων

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία πολλών Σ.Ε.Π.Ε. Πανελλαδικά ενάντια στη μετατροπή σχολικών μονάδων σε Πειραματικά χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου Διδασκόντων.

Αποτελεί απαράδεκτη και αυταρχική τακτική να παρακάμπτεται η γνώμη του Συλλόγου Διδασκόντων σε μια απόφαση που επιφέρει αλλαγές στη δομή και το περιεχόμενο των σχολικών μονάδων που μετατρέπονται σε Πειραματικά Σχολεία.

Σ’ αυτό το πλαίσιο η Δ.Ο.Ε. θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας την   Πέμπτη, 22/4/2021 στη 1.00 μ.μ. στο Υπουργείο Παιδείας.

Aπό τη Δ.Ο.Ε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!