Χανιά: Κάλεσμα ΕΛΜΕ-ΣΕΠΕ για συντονισμό της εκπαιδευτικής κοινότητας
Κάλεσμα της ΕΛΜΕ και του ΣΕΠΕ Χανίων σε συντονισμό της εκπαιδευτικής κοινότητας Τρίτη 20/4, 6:00μμ στο Πάρκο ειρήνης και φιλίας

Η ΕΛΜΕ Χανίων σε συντονισμό με το ΣΕΠΕ Χανίων καλεί όλους τους φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας (φοιτητικούς συλλόγους, συλλόγους γονέων, συλλόγους βοηθητικού προσωπικού, καθαριότητας) σε κοινή σύσκεψη συντονισμού και συζήτησης για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων και για την κατάσταση στην εκπαίδευση, καθώς και για τις επόμενες αγωνιστικές πρωτοβουλίες μας την Τρίτη 20/4 στις 6μ.μ. στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Σε διαθεσιμότητα ο Τάσος Ποτσέπης - Το βίντεο του «Αγάπη μόνο» που βρίζει Μητσοτάκη

Προσλήψεις και διορισμοί εκπαιδευτικών: Χρονοδιάγραμμα και αιτήσεις