Σεισμός Ελασσόνα-ΣΥΝΕΚ: Να ανακληθεί η απόφαση για τηλεκπαίδευση αύριο
«Το σεισμικό φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη και κάνει αισθητή την παρουσία του με συνεχόμενες μετασεισμικές δονήσεις έτσι, ώστε μοιάζει παράτολμο να υποχρεωθούν το μαθητικό δυναμικό και οι εκπαιδευτικοί να μείνουν σε κλειστούς χώρους, για τη διεκπεραίωση εξ αποστάσεων μαθημάτων», σημειώνουν οι ΣΥΝΕΚ Λάρισας

Να ανακληθεί η απόφαση για τηλεκπαίδευση από την Παρασκευή για τους μαθητές της Ελασσόνας που επλήγη από τον ισχυρό σεισμό της Τετάρτης ζητούν οι ΣΥΝΕΚ Λάρισας.

Όπως τονίζουν, «το σεισμικό φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη και κάνει αισθητή την παρουσία του με συνεχόμενες μετασεισμικές δονήσεις έτσι, ώστε μοιάζει παράτολμο να υποχρεωθούν το μαθητικό δυναμικό και οι εκπαιδευτικοί να μείνουν σε κλειστούς χώρους, για τη διεκπεραίωση εξ αποστάσεων μαθημάτων».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΥΡΙΟ

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας σε όλους τους πολίτες της πληττόμενης περιοχής μας. Σε μία κρισιμότατη συγκυρία, που ο Εγκέλαδος τρομοκρατεί και κλονίζει την ήδη βεβαρυμμένη από την πανδημία και τα συνεχή lockdown ζωή όλων μας, θεωρούμε ότι η απόφαση για τη διεξαγωγή τηλεκπαίδευσης ήδη από αύριο είναι τουλάχιστον βεβιασμένη.

Το σεισμικό φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη και κάνει αισθητή την παρουσία του με συνεχόμενες μετασεισμικές δονήσεις έτσι, ώστε μοιάζει παράτολμο να υποχρεωθούν το μαθητικό δυναμικό και οι εκπαιδευτικοί να μείνουν σε κλειστούς χώρους, για τη διεκπεραίωση εξ αποστάσεων μαθημάτων. 

Θεωρούμε ότι οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά δεν πρέπει να προβούν σε τηλεκπαίδευση αύριο, διότι όλα είναι ρευστά και οι καταστροφές είναι νωπές, ενώ  μία τέτοια πρόωρη απόφαση δεν εγγυάται την ασφάλεια και δημιουργεί ανισότητες με τις περιοχές που έχουν υποστεί ζημιές.

Ζητάμε τόσο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, όσο και από τους Δήμους του ν. Λάρισας, καθώς και τις ΔΔΕ Λάρισας και ΠΔΕ Θεσσαλίας να επαναξετάσουν την απόφασή τους για προληπτικούς λόγους.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Ένα self test για μαθητές-εκπαιδευτικούς από τις 17 Μαΐου

Πανελλαδικές 2021: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εξετάσεων για ΓΕΛ - ΕΠΑΛ

Σε όλα τα σχολεία το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ μάθημα ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΟΤΗΣΗ

Το Κορυφαίο Μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα

exosi syggrafea palaistini
Παλαιστίνη: Έξωση σε συγγραφέα μετά από αποκαλύψεις στο CNN (Βίντεο)
«Με πέταξαν στο δρόμο και μου είπαν ότι δεν μπορούσα να επιστρέψω στη γειτονιά», δηλώνει ο Παλαιστίνιος συγγραφέας και ποιητής, μετά τις...
Παλαιστίνη: Έξωση σε συγγραφέα μετά από αποκαλύψεις στο CNN (Βίντεο)