Ο ΣΕΠΕ Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας υπέρ των φοιτητών στο ΑΠΘ
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμων Πύργου - Αρχαίας Ολυμπίας καταγγέλλει την βίαιη επέμβαση και επίθεση των δυνάμεων καταστολής εναντίον φοιτητών στο ΑΠΘ

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ένα πανεπιστήμιο που είναι κλειστό εδώ και ένα χρόνο, σε ένα πανεπιστήμιο που εδώ και ένα χρόνο οι επιστήμονες του αύριο δεν έχουν δει τις σχολές τους να λειτουργούν, δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν σε φοιτητές για να διασφαλίσουν την «ομαλή λειτουργία του ΑΠΘ».

Αποδεικνύεται ότι για τον νόμο της Κυβέρνησης έγκλημα είναι η υπεράσπιση της Δωρεάν Παιδείας, για αυτό στέλνει τα ΜΑΤ να κρατήσουν κλειστά τα Πανεπιστήμια και προχωρεί σε προσαγωγές, βία και καταστολή εναντίον φοιτητών που θέλουν να σπουδάσουν και προχωράει σε ανοιχτή καταστολή των συλλογικών διαδικασιών των φοιτητών.

Η αντίληψη ότι οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας του φοιτητικού κινήματος μπορούν να αντιμετωπίζονται με δυνάμεις καταστολής και προσαγωγές μελών των φοιτητικών συλλόγων ανοίγει το δρόμο σε πολύ ζοφερές προοπτικές για την ακαδημαϊκή ζωή. Το συνδικαλιστικό και το φοιτητικό κίνημα έχουν απαντήσει απέναντι στη βία και την καταστολή σε πιο δύσκολους καιρούς.

Ούτε η καταστολή, ούτε η χειραγώγηση θα μας εμποδίσουν.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Self tests: Κρούσματα σε 359 μαθητές και 254 εκπαιδευτικούς

Λύκεια - Λινού: Μοριακά τεστ στους μαθητές που βγήκαν αρνητικοί

Ευτράπελες ιστορίες από το μάθημα με webex

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΩΣ C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!) - ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ