apth foitites
«Ζητούμε να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι/ες όλοι/ες οι φοιτητές/ριες που συλλήφθηκαν χθες και να μην ασκηθεί εναντίον τους καμία απολύτως δίωξη», απαιτεί η Παιδαγωγική Σχολή του ΑΠΘ

«Οι εικόνες των ΜΑΤ να ψεκάζουν και να σέρνουν ημίγυμνους φοιτητές και φοιτήτριες που διαμαρτύρονται, απέχουν πολύ από την εικόνα του πανεπιστημίου που θέλουμε», σημειώνει η Παιδαγωγική Σχολή του ΑΠΘ, καταγγέλλοντας την εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων στο Ίδρυμα και τη βίαιη σύλληψη φοιτητών.

«Ζητούμε να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι/ες όλοι/ες οι φοιτητές/ριες που συλλήφθηκαν χθες και να μην ασκηθεί εναντίον τους καμία απολύτως δίωξη», ζητά η Παιδαγωγική Σχολή.

Αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσαν και οι διδάσκοντες του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ.

Η ανακοίνωση της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ:

Σοκαρισμένα τα μέλη της Παιδαγωγικής Σχολής παρακολούθησαν τη βίαιη κι αποτρόπαια επέμβαση της αστυνομίας κι όλων των σωμάτων ασφαλείας.

Οι εικόνες των ΜΑΤ να ψεκάζουν και να σέρνουν ημίγυμνους φοιτητές και φοιτήτριες που διαμαρτύρονται, απέχουν πολύ από την εικόνα του πανεπιστημίου που θέλουμε.

Όλοι εμείς οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι οφείλουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να μην αμαυρώνεται το Πανεπιστήμιο με τέτοιες ενέργειες!

Ζητούμε να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι/ες όλοι/ες οι φοιτητές/ριες που συλλήφθηκαν χθες και να μην ασκηθεί εναντίον τους καμία απολύτως δίωξη!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αυτοκινητο
Αυτοκίνητα: Η τεχνολογία που αλλάζει τα δεδομένα στην ασφάλεια
Η εξέλιξη της τεχνολογίας δεν περιορίζεται πλέον στην άνεση και τις επιδόσεις των οχημάτων, αλλά επεκτείνεται δυναμικά και στην προστασία τους.
Αυτοκίνητα: Η τεχνολογία που αλλάζει τα δεδομένα στην ασφάλεια