Αξιολόγηση: Ενημερωτικές δράσεις από τη Δ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
«Καλούμε τους διευθυντές και τους συλλόγους των σχολείων να μην πραγματοποιήσουν καμία συνεδρίαση για την αξιολόγηση εσπευσμένα και πριν πραγματοποιηθούν οι συσκέψεις και οι ενημερώσεις του σωματείου», σημειώνει η Δ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Αξιολόγηση: Αναλυτικό πρόγραμμα για τις ενημερωτικές δράσεις στα σχολεία ευθύνης της αναφορικά με την απεργία - αποχή εξέδωσε η Δ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Πιο αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Η κυβέρνηση της ΝΔ βρήκε ως κατάλληλη ευκαιρία την πανδημία του κορονωϊού για να επιβάλει την πανδημία αντιλαϊκών μέτρων που διαλύουν βασικές εργασιακές και μορφωτικές κατακτήσεις. Με σχολεία κλειστά ή ημίκλειστα προωθούν την Τράπεζα Θεμάτων και την μείωση των εισακτέων στα ΑΕΙ χτυπώντας βάναυσα το δικαίωμα στη μόρφωση. Επείγονται να εφαρμόσουν την αυτοαξιολόγηση-ατομική αξιολόγηση με στόχο τον αποχαρακτηρισμό της παιδείας ως δημόσιου αγαθού. Επιδιώκουν την κατάργηση του μαζικού σχολείου για όλα τα παιδιά, τη σύγκριση και κατηγοριοποίηση των σχολείων, την κατάργηση σχολείων και θέσεων εργασίας, την ενοχοποίησή μας για τα προβλήματα της εκπαίδευσης, το χτύπημα της παιδαγωγικής ελευθερίας.

Δεν θα τους περάσει! Με βάση τις αποφάσεις των ΕΛΜΕ και της ΟΛΜΕ δίνουμε οργανωμένα και συλλογικά τη μάχη της απεργίας –αποχής από την αυτοαξιολόγηση.

Το ΔΣ της Δ΄ ΕΛΜΕΘ στα πλαίσια υλοποίησης των αποφάσεων του κλάδου για τη στήριξη της απεργίας –αποχής καλεί του συναδέλφους να συμμετέχουν στις ενημερωτικές συσκέψεις με τηλεδιάσκεψη και θέμα την αξιολόγηση:

• Παρασκευή 19/2 και 7.00 μ.μ.: Φιλύρου-Ασβεστοχωρίου-Χορτιάτη-Πανοράματος-Θέρμης
  • Κυριακή 21/2 και 7.00 μ.μ.: Πεύκων-Κορώνειας- Καλινδοίων-Ν. Απολλωνίας-Μαδύτου- Ρεντίνας- -Αγ. Γεωργίου
  • Δευτέρα 22/2 και 7.00 μ.μ.: Χαριλάου-Μαλακοπής-Πυλαίας
  • Τρίτη 23/2 και 7.00 μ.μ.: Τούμπας-Τριανδρίας

Το λινκ της συνάντησης είναι:

Εάν σύλλογοι αποφασίσουν να ζητήσουν ενημέρωση από το ΔΣ, να ενημερώσουν στο μέιλ της ΕΛΜΕ.

Καλούμε τους Διευθυντές να κοινοποιούν άμεσα τις ανακοινώσεις του Σωματείου στους συναδέλφους.

Καλούμε τους διευθυντές και τους συλλόγους των σχολείων να μην πραγματοποιήσουν καμία συνεδρίαση για την αξιολόγηση εσπευσμένα και πριν πραγματοποιηθούν οι συσκέψεις και οι ενημερώσεις του σωματείου.

Να μη πραγματοποιηθεί καμία συνεδρίαση για την αξιολόγηση με κλειστά σχολεία και μέσω τηλεδιάσκεψης δεν προβλέπεται από πουθενά.

Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Self tests: Κρούσματα σε 359 μαθητές και 254 εκπαιδευτικούς

Λύκεια - Λινού: Μοριακά τεστ στους μαθητές που βγήκαν αρνητικοί

Ευτράπελες ιστορίες από το μάθημα με webex

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΩΣ C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!) - ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ