Εκπαιδευτικοί: Παραμένουν απλήρωτοι στα ΕΠΑΣ Πελοποννήσου
Απλήρωτοι πριν από τα Χριστούγεννα είναι, αδικαιολόγητα, οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί των Σχολών του ΟΑΕΔ της Πελοποννήσου

Ο Σύλλογος Ωρομισθίων και Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Σχολών ΟΑΕΔ Πελοποννήσου καταγγέλλει το γεγονός ότι οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί των Σχολών του ΟΑΕΔ της Πελοποννήσου παραμένουν απλήρωτοι από τα Χριστούγεννα σχεδόν και ζητούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων όλων των εκπαιδευτικών ωρομισθίων ΙΕΚ και ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Πελοποννήσου.

Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών

Η υποβάθμιση των σχολών ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ συνεχίζεται, με διάφορους τρόπους. Ένας εξ αυτών, είναι και η ομηρία των ωρομισθίων εκπαιδευτικών στα ΙΕΚ και ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, που παραμένουν απλήρωτοι για δύο και πλέον συνεχόμενους μήνες.

 Ωστόσο,  η διαδικασία της «τηλεκπαίδευσης» παρόλο των αντίξοων συνθηκών που βιώνουν, εκπαιδευτικοί και μαθητές, συνεχίζεται με απίστευτο ζήλο, εκατέρωθεν.

 Απλήρωτοι πριν από τα Χριστούγεννα είναι αδικαιολόγητα, οι Ωρομίσθιοι Εκπαιδευτικοί των Σχολών του ΟΑΕΔ της Πελοποννήσου, (με εντολή όπως μάθαμε της Κεντρικής Διοίκησης του ΟΑΕΔ), επιδεινώνοντας ακόμη περισσότερο την οικονομική θέση των ιδίων και των οικογενειών τους.

Το γεγονός ότι στις αντίστοιχες σχολές στην επικράτεια, οι πληρωμές γίνονται κανονικά, μας βάζει σε σκέψεις, όπως φίμωσης και τιμωρίας  των  συλλόγων που βγάζουν προς τα έξω τα κακώς κείμενα.

Η υποβάθμιση των Σχολών μέσα από το Νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα, και  η  τακτική της  απαξίωσής τους, δίνει χώρο στους έμπορους της εκπαίδευσης, που «τρίβουν τα χέρια τους» πλέον μετά από αυτά, βυθίζοντας στην επαγγελματική ανασφάλεια χιλιάδες εκπαιδευτικούς που τόσα χρόνια έχουν προσφέρει τα μέγιστα για αυτές τις σχολές.

Ζητάμε :

  • Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων όλων των συναδέλφων ωρομισθίων ΙΕΚ και ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Πελοποννήσου,
  • Άμεσους διορισμούς εκπαιδευτικών που θα καλύψουν τα κενά της εκπαίδευσης
  • Δημόσια Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση, με Επαγγελματικά Δικαιώματα και όχι  πιστοποιήσεις.
  • Κάλυψη των Σχολών με υλικοτεχνικό υλικό και διαρκή χρηματοδότηση.     

Για τον σύλλογο Ωρομισθίων και Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Σχολών ΟΑΕΔ Πελοποννήσου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα