sxoleia aithousa mathies pote anoigoun ta sxoleia
Ανακοίνωση για την Παράσταση Διαμαρτυρίας ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Για ανοιχτές ΣΜΕΑΕ, με όρους και  προϋποθέσεις, καθώς δεν ταυτίζεται η δια ζώσης εκπαίδευση με την τηλεκπαίδευση (που στις ΣΜΕΑΕ είναι δύσκολη απ’ τη φύση της).

Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες. Εν μέσω πανδημίας δεν πήρε κανένα μέτρο, άφησε τα σχολεία- και όλες τις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής στην τύχη τους. Ούτε δείχνει να έχει πρόθεση να πάρει μέτρα άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του  ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας

Όσον αφορά στην παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, στις 14:30, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, το Δ. Σ. προτείνει στα μέλη να συμπαρασταθούν τοποθετώντας πανό η πλακάτ έξω από το σχολείο τους ή να προβούν σε οποιαδήποτε άλλη μορφή διαμαρτυρίας,  από την στιγμή που δεν μπορούν να παραστούν δια ζώσης λόγω των έκτακτων μέτρων της περιόδου πανδημίας που διανύουμε.

 Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος              

 Ο Γ. Γραμματέας  Κούκνακου Άννα                

    Λασιόπουλος Αθανάσιος 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Jensen Huang (Nvidia)
Jensen Huang (Nvidia): Έτσι θα γίνετε οι κυρίαρχοι της AI πριν βγείτε στην αγορά εργασίας
Ο ισχυρός άνδρας της Nvidia δίνει το απόλυτο manual στους φοιτητές του 2026 – Γιατί το ChatGPT πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν «παιδί»
Jensen Huang (Nvidia): Έτσι θα γίνετε οι κυρίαρχοι της AI πριν βγείτε στην αγορά εργασίας