Για ανοιχτές ΣΜΕΑΕ, με όρους και προϋποθέσεις, καθώς δεν ταυτίζεται η δια ζώσης εκπαίδευση με την τηλεκπαίδευση (που στις ΣΜΕΑΕ είναι δύσκολη απ’ τη φύση της).
Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες. Εν μέσω πανδημίας δεν πήρε κανένα μέτρο, άφησε τα σχολεία- και όλες τις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής στην τύχη τους. Ούτε δείχνει να έχει πρόθεση να πάρει μέτρα άμεσα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας
Όσον αφορά στην παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, στις 14:30, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, το Δ. Σ. προτείνει στα μέλη να συμπαρασταθούν τοποθετώντας πανό η πλακάτ έξω από το σχολείο τους ή να προβούν σε οποιαδήποτε άλλη μορφή διαμαρτυρίας, από την στιγμή που δεν μπορούν να παραστούν δια ζώσης λόγω των έκτακτων μέτρων της περιόδου πανδημίας που διανύουμε.
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Ο Γ. Γραμματέας Κούκνακου Άννα
Λασιόπουλος Αθανάσιος
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom