Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Αλυσοδεμένοι από τα μπουντρούμια της ΓΑΔΘ στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Εκπαιδευτικοί του συλλόγου ΠΕ νησιών Αργοσαρωνικού: Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων και του συναδέλφου μας Ηλία Σμήλιου, την απαλλαγή από κάθε δίωξη και την ακύρωση του προστίμου.

Αναλυτικά το Ψήφισμα:

υταρχικό, αστυνομικό κράτος, κράτος τρόμου και καταστολής: έτσι θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη χιλιάδων λαού, η μέρα μνήμης, τιμής και αγώνα των 47 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Χιλιάδες λαού, εργαζομένων, νεολαίας και δημοκρατικών πολιτών  σε συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη Ελλάδα τίμησαν την εξέγερση του  Πολυτεχνείου και διακήρυξαν ότι αποτελούν παρακαταθήλη για τα αιτήματα και τους αγώνες του σήμερα.

Στην πορεία της Θεσσαλονίκης σε μια πορεία αγωνιστικής μνήμης, όπου  τηρήθηκαν  με συνέπεια όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας, οι διαδηλωτές βρέθηκαν εντελώς ανάιτια και χωρίς την παραμικρή αφορμή περικυκλωμένοι από εκατοντάδες αστυνομικούς, άνδρες της ασφάλειας και των ΜΑΤ.  Οι δυνάμεις καταστολής καταστρατηγώντας κάθε κανόνα δημόσιας υγείας, αφού σταμάτησαν την πορεία, μετέτρεψαν την οδό Τσιμισκή σε μαζικό κρατητήριο.

Στις αντιδράσεις των μελών του κινήματος συνέλαβαν διαδηλωτές , ανάμεσά τους το  δάσκαλο Ηλία Σμήλιο, γραμματέα του Δ.Σ. του Ζ΄ Συλλόγου εκπαιδευτικών  Π.Ε. Θεσσαλονίκης .

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και την αστυνομία για την χουντικής έμπνευσης δράση τους.

Ο συλλογικός αγώνας για δικαιοσύνη, υγεία, παιδεία, τροφή και στέγη είναι μονόδρομος απέναντι σε ένα κράτος που εργαλειοποιεί τον κορωνοϊό για να περάσει τα πιο αντιδραστικά μέτρα στην ιστορία της μεταπολίτευσης. Όλοι μαζί, θα νικήσουμε.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΓΙΑ  ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ