Νηπιαγωγεία: Παραδόθηκε το νέο 18ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου
Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου έγινε ο τελικός έλεγχος από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου των εγκαταστάσεων που θα φιλοξενούν πλέον το 18ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου

Ο Δήμαρχος μετά το πέρας του σχετικού ελέγχου και ειδικής ενημέρωσης από τους εποπτεύοντες του έργου, παρέδωσε τα «κλειδιά» στη Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Θεοδώρα Κωνσταντινοπούλου και της ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο της, σημειώνοντας τη βούληση της Δημοτικής Αρχής να επιλύει προβλήματα πολλών ετών που ταλαιπωρούσαν τους Μαρουσιώτες όπως αυτό της στέγασης του 18ου Νηπιαγωγείου και ταυτόχρονα και της δίχρονης προσχολικής αγωγής.

18o_1.jpg


Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της αυτοψίας στους χώρους του νέου Νηπιαγωγείου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Αποδεικνύουμε σήμερα, πως η παραπληροφόρηση και η μιζέρια κάποιων δεν είναι αρκετή για να αλλοιώσει την πραγματικότητα που δεν είναι άλλη από ένα ολοκαίνουργιο 18ο Νηπιαγωγείο που θα στεγάσει και το θεσμό της δίχρονης προσχολικής αγωγής, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Υπουργείου Παιδείας και του ΚΤΥΠ. Στηρίζουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο και υπηρεσία τη Μαρουσιώτικη οικογένεια και την εκπαιδευτική κοινότητα και κύριο μέλημά μας είναι η κοινωνική συνοχή. Τα ψέματα αυτών των λίγων που προσπαθούν να διχάσουν, θα βρίσκουν τοίχο διότι τα έργα μας είναι η αδιάψευστη απάντησή μας. Παρά τη δύσκολη υγειονομική περίοδο που διανύουμε, θα συνεχίσουμε να εκτελούμε πιστά το τεχνικό μας πρόγραμμα και να μεριμνούμε ισότιμα για κάθε περιοχή της πόλης μας».

Παρόντες κατά τη διαδικασία παραλαβής του νέου 18ου Νηπιαγωγείου ήταν ακόμη ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Παναγιώτης Σαγρής και η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένη Βλάχου – Σταματάκη.

Σημειώνεται πως εντός των επομένων ημερών παραδίδεται το 6ο Νηπιαγωγείο στο Νέο Μαρούσι, το 10ο και 13ο Νηπιαγωγείο στις Εργατικές Κατοικίες, και εντός του Δεκεμβρίου ολοκληρώνονται οι εργασίες για το 5ο Νηπιαγωγείο στο κέντρο Αμαρουσίου. Βρίσκεται ήδη σε λειτουργία το νέο παράρτημα του 3ου και 12ου Νηπιαγωγείου στην Κοκκινιά.

Όλες οι νέες υποδομές Νηπιαγωγείων έχουν σχεδιαστεί – βάσει προδιαγραφών του Υπουργείου Παιδείας και του ΚΤΥΠ - έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν το θεσμό της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής αγωγής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλα
Καταγγελίες-φωτιά: «200 κενά, άρνηση αδειών και απλήρωτο έργο στη ΔΙΠΕ Αν. Αττικής»
Σφοδρές καταγγελίες από τον Σύλλογο «Σωκράτης»: Εκατοντάδες κενά, αρνήσεις αδειών και απλήρωτο διοικητικό έργο στη ΔΙ.Π.Ε. Ανατολικής Αττικής
Καταγγελίες-φωτιά: «200 κενά, άρνηση αδειών και απλήρωτο έργο στη ΔΙΠΕ Αν. Αττικής»
μασκ
11χρονος μαθητής σήκωσε πλακάτ για να βρει γαμπρό στη δασκάλα του κατά τη διάρκεια αγώνα (Βίντεο)
Ένας 11χρονος «έκλεψε» την παράσταση στον αγώνα Προμηθέα – Ολυμπιακού
11χρονος μαθητής σήκωσε πλακάτ για να βρει γαμπρό στη δασκάλα του κατά τη διάρκεια αγώνα (Βίντεο)