Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Thumbnail
Ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου καταγγέλλει ότι «οι αίθουσες ελαφράς προκατασκευής και οι ανακαινίσεις αιθουσών που προορίζονται για τα Δημόσια Νηπιαγωγεία του Αμαρουσίου θα έπρεπε να είχαν παραδοθεί για χρήση το αργότερο στις 10 – 11 – 2020», κάτι όμως που δεν έγινε

Για απαράδεκτη κοροϊδία καταγγέλλει ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου το δήμο για την καθυστέρηση της παράδοσης των αιθουσών ελαφράς προκατασκευής για τη Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή & Εκπ/ση 2020 – 2021.

Σε ανακοίνωση για το θέμα, ο Σύλλογος σημειώνει ότι «οι αίθουσες ελαφράς προκατασκευής και οι ανακαινίσεις αιθουσών που προορίζονται για τα Δημόσια Νηπιαγωγεία του Αμαρουσίου θα έπρεπε να είχαν παραδοθεί για χρήση το αργότερο στις 10 – 11 – 2020 ανακουφίζοντας τις τεράστιες ελλείψεις σε κτηριακές υποδομές που αντιμετωπίζουν τα Δημόσια Νηπιαγωγεία της πόλης».

Όμως «ξεχνά η Δημοτική Αρχή του Αμαρουσίου τις δεσμεύσεις της και τις υποσχέσεις της αναφορικά με τις αρμοδιότητές της στο ζήτημα της επέκτασης και εφαρμογής της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής και Εκπ/σης», αναφέρει ο ΣΕΠΕ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου εκφράζοντας την έντονη αγανάκτηση των μελών του σωματείου μας και ιδιαίτερα των νηπιαγωγών μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ως απαράδεκτη την κοροϊδία από την πλευρά των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου και της Δ.Ε.Π. Αμαρουσίου αναφορικά με την παράδοση προς χρήση των αιθουσών ελαφράς προκατασκευής που έχουν προγραμματιστεί για την κάλυψη των αναγκών των 1ου , 2ου, 4ου και 18ου Νηπιαγωγείων Αμαρουσίου αλλά και για την απαράδεκτη καθυστέρηση των εργασιών ανακαίνισης των παλαιών αιθουσών επί της οδού Ιερού Λόχου για τη στέγαση του 10ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου.

Με βάση τις δεσμεύσεις και διαβεβαιώσεις της Δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου (Θ. Αμπατζόγλου) και του Προέδρου της Δ. Ε. Π. Αμαρουσίου κου Π. Σαγρή οι αίθουσες ελαφράς προκατασκευής και οι ανακαινίσεις αιθουσών που προορίζονται για τα Δημόσια Νηπιαγωγεία του Αμαρουσίου θα έπρεπε να είχαν παραδοθεί για χρήση το αργότερο στις 10 – 11 – 2020 ανακουφίζοντας τις τεράστιες ελλείψεις σε κτηριακές υποδομές που αντιμετωπίζουν τα Δημόσια Νηπιαγωγεία της πόλης του Αμαρουσίου. Δυστυχώς διαπιστώνουμε, για άλλη μια φορά, να ξεχνά η Δημοτική Αρχή του Αμαρουσίου τις δεσμεύσεις της και τις υποσχέσεις της αναφορικά με τις αρμοδιότητές της στο ζήτημα της επέκτασης και εφαρμογής της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής και Εκπ/σης στο Δήμο Αμαρουσίου.

Φυσικά δεν μπορούν να παραγραφούν και οι τεράστιες ευθύνες του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης που στον τόσο σημαντικό για τη λειτουργία της Δημόσιας Εκπ/σης τομέα των κτηριακών υποδομών δεν επιλαμβάνονται ώστε με γενναία κρατική χρηματοδότηση και πολιτική βούληση να ανεγερθούν τα απαραίτητα κτήρια για τα Δημόσια Σχολεία της χώρας τα οποία σταμάτησαν να αναγείρονται από την εποχή της διάλυσης του Ο.Σ.Κ. (2011) και της επέλασης των ιδιωτών και των Σ.Δ.Ι.Τ. στο χώρο της ανέγερσης σχολικών κτηρίων.

Καλούμε το Δήμο Αμαρουσίου, τη Δ.Ε.Π. Αμαρουσίου, τις Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου Αμαρουσίου, τους γονείς όλοι μαζί να πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση ώστε όσο γίνεται πιο γρήγορα να παραδοθούν οι απαραίτητες αίθουσες για την εύρυθμη λειτουργία της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής & Εκπ/σης στο Δήμο Αμαρουσίου και να πάψουν να φιλοξενούνται προνήπια και νήπια των Δημόσιων Νηπιαγωγείων σε αίθουσες των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου.         

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η ιστορία του αρχιβασανιστή της χούντας που αποκάλυψε ο Λιάνης στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Θεοδωράκη

Κλωτσοπατινάδες στα σχολεία, «τατιανικές» κραυγές, και επιλεκτικές ευαισθησίες

ΑΣΕΠ: Πώς αμείβονται οι δημόσιοι υπάλληλοι με ένα πτυχίο (πίνακας)

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Αυτό είναι το κορυφαίο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Ρωσία, Ουκρανία, τανκ
Ρωσία - Ουκρανία: Τι κρύβεται πίσω από την ένταση - Είναι βάσιμοι οι φόβοι για ρωσική εισβολή;
Οι εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων εντείνουν την αντιπαράθεση Ρωσίας - Ουκρανίας
Ρωσία - Ουκρανία: Τι κρύβεται πίσω από την ένταση - Είναι βάσιμοι οι φόβοι για ρωσική εισβολή;
Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
Προσλήψεις αναπληρωτών: Ανακοινοποίηση πίνακα του κλάδου ΠΕ86 Πληροφορικής
Η ανακοινοποίηση αφορά σε αναπληρωτές Πληροφορικής στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Δυτ. Θεσσαλονίκης
Προσλήψεις αναπληρωτών: Ανακοινοποίηση πίνακα του κλάδου ΠΕ86 Πληροφορικής