pistopoihsh agglikwn LTE golearn AEP
ηλεκτρονικές εκλογές vote
Οι εκπαιδευτικοί της Β ΕΛΜΕ Αθήνας κάνουν λόγο για συντριβή του αυταρχισμού του Υπουργείου Παιδείας και της Κυβέρνησης. Οι εκπαιδευτικοί τσάκισαν στην πράξη το κυβερνητικό πραξικόπημα για τα Υ.Σ.

Τα αποτελέσματα ψευτοεκλογών στη ΔΔΕ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, 7/11/20- Συμμετοχή σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η αποχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών το Σάββατο 7/10 από την ηλεκτρονική ψηφοφορία  (πάνω από 95% στην Πρωτοβάθμια και από 90% στη Δευτεροβάθμια) αποτελεί μια μεγάλη νίκη που δίνει δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους!

Το Δ.Σ. της B΄ ΕΛΜΕ Αθήνας χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους μέλη του που απείχαν σχεδόν καθολικά από την εκλογική παρωδία!

Υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά μας να δρούμε και να σκεφτόμαστε ελεύθερα, να επιλέγουμε εμείς τον τρόπο εκλογής των αντιπροσώπων μας. Υπερασπιστήκαμε τα σωματεία μας από την κυβερνητική παρέμβαση, τον κρατικό έλεγχο και τη νοθεία.

Από αυτή την διαδικασία αποδείξαμε με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο ότι, όταν θέλουν οι εργαζόμενοι, μπορούν να επιβάλουν το δίκιο τους, να κουρελιάσουν τους σχεδιασμούς κάθε κυβέρνησης. Αυτή η μάχη είναι παρακαταθήκη για το μέλλον. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ακυρώσαμε κάθε προσπάθεια να εισαχθούν τέτοιες νόθες διαδικασίες στα σωματεία μας, συνολικά στο υπόλοιπο Δημόσιο.

Η σημερινή κατάρευση της πολυδιαφημισμένης πλατφόρμας της CiscoWebex που επιβάλλει το ΥΠΑΙθ, πετώντας έξω μαθητές και καθηγητές, ακυρώνει πλήρως την προπαγάνδα του Υπουργείου και της Κεραμέως που πασχίζει ανερυθρίαστα να πείσει όλη την κοινωνία δηλώνοντας: «Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι για τη μεταφορά της μαθησιακής διαδικασίας στην εξ αποστάσεως μορφή της, στηρίζουμε με κάθε μέσο τους μαθητές μας και τις οικογένειές τους, τους εκπαιδευτικούς μας, τα στελέχη μας, και είμαστε αισιόδοξοι ότι σε λίγο καιρό θα επανέλθουμε στην κανονικότητα».

Στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που ζούμε, όπως ενωμένοι απαντήσαμε στις εκλογές – παρωδία, έτσι ενωμένοι και τώρα πιο δυνατοί, συνεχίζουμε τον αγώνα για υγεία, μόρφωση και δουλειά με δικαιώματα.

Συνεχίζουμε τον μαζικό αγώνα μας για να επιβάλουμε lockdown στην αντιλαϊκή πολιτική

Συμμετέχουμε μαζικά:

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 14:00 στη συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας για μέτρα προστασίας στα σχολεία, ουσιαστική μόρφωση για όλα τα παιδιά!

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου συμμετέχουμε όλοι στην Πανεργατική απεργία ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για επιβολή εργασιακού μεσαίωνα και για ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΕΥΔΟΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΔΔΕ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, 7/11/20

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ

ΨΗΦΙΣΑΝ