Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 16χρονη μαθήτρια μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθη η μητέρα της

Ανακοινώσεις 0

Συνεχίζεται η επιμόρφωση εκπαιδευτικών στους τρεις Γραμματισμούς από το ΙΕΠ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συνεχίζεται η πιλοτική εφαρμογή της επιμόρφωσης 300 εκπαιδευτικών στο πεδίο των τριών βασικών Γραμματισμών: της Γλώσσας και Κατανόησης Κειμένου, των Μαθηματικών και των Φυσικών Επιστημών

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, εξελίσσεται με εξαιρετική επιτυχία η πιλοτική εφαρμογή της επιμόρφωσης τριακοσίων (300) εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο πεδίο των τριών βασικών Γραμματισμών: της Γλώσσας και Κατανόησης Κειμένου, των Μαθηματικών και των Φυσικών Επιστημών.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, η οποία υλοποιείται αποκλειστικά εξ αποστάσεως και βασίζεται στην εθελοντική συνεργασία και συμμετοχή επιστημόνων από τα Πανεπιστήμια Αθηνών, Αιγαίου, Θράκης, Πατρών, Ιωαννίνων και Ε.Α.Π.

Το φθινόπωρο του 2020, ο προγραμματισμός του Ινστιτούτου προβλέπει την επέκταση της παρέμβασης στο πλαίσιο εφαρμογής συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος ΕΣΠΑ, διευρύνοντας τη συνεργασία με τα Πανεπιστήμια και στοχεύοντας στην πιστοποιημένη επιμόρφωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού εκπαιδευτικών στα συγκεκριμένα πεδία.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΗΜΜΥ: Ίδια επαγγελματικά δικαιώματα, αλλά χιλιάδες μόρια διαφορά στις βάσεις

Υπουργείο Παιδείας: Δεν επανέρχονται οι εκπαιδευτικοί στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας

Η σημασία της λέξης «αφραδία» στην Αρχαία Ελλάδα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις