ΕΛΜΕ Κεφαλλονιάς-Ιθάκης: Απεργία-αποχή ενάντια στην τηλεκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία
Η ΕΛΜΕ Κεφαλλονιάς-Ιθάκης ζητά από την εκπαιδευτική κοινότητα να απέχουν από κάθε ενέργεια που συμβάλλει στην υλοποίηση της τηλεκπαίδευσης στα υπό κατάληψη σχολεία.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Κεφαλλονιάς-Ιθάκης

Συνάδελφοι,

Να αξιοποιήσουμε  την απόφαση για Απεργία – Αποχή που πήρε η ΑΔΕΔΥ, σαν ένα ακόμα ένα όπλο στη μάχη που δίνουμε για να μη γίνουμε μηχανισμός απεργοσπασίας ενάντια στους αγωνιζόμενους μαθητές. Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή στην απεργία – αποχή είναι νόμιμο δικαίωμα των υπαλλήλων, σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τους εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Διδασκόντων και τους Διευθυντές των σχολείων, να απέχουν από κάθε ενέργεια που συμβάλλει στην υλοποίηση της τηλεκπαίδευσης στα υπό κατάληψη σχολεία. Αξιοποιούμε και  συμμετέχουμε στην  απεργία – αποχή, που κήρυξε το Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ στις 6/10/2020, από την εφαρμογή των διατάξεων που περιλαμβάνονται στην υπ’ αρ. 131451/ΓΔ4/2020 (ΦΕΚ Β΄4264/30.9.2020) του Υπουργείου Παιδείας. Επιπλέον, τους καλούμε να αξιοποιήσουν το σχέδιο πρακτικού που έχει σταλεί, πληθαίνοντας τις αποφάσεις αντίστασης στην κατάπτυστη απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

Αργοστόλι, 7/10/20

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ηλεία: Νεκρός ο 13χρονος μαθητής που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2025 και 4ΕΑ/2025: Οι οριστικοί πίνακες εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Άδωνις Γεωργιάδης
Σκληρή απάντηση διευθυντή του ΕΣΥ στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Θράσος απύθμενο, οι 5 συνεχόμενες εφημερίες είναι παράνομες»
Η ανάρτηση-καταπέλτης καρδιολόγου κατά Γεωργιάδη για τις συνθήκες γαλέρας στα νοσοκομεία
Σκληρή απάντηση διευθυντή του ΕΣΥ στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Θράσος απύθμενο, οι 5 συνεχόμενες εφημερίες είναι παράνομες»
Τσίπρας
Αλέξης Τσίπρας: «Προ των πυλών» ο νέος πολιτικός φορέας – Σφοδρή επίθεση σε Μητσοτάκη από την Κρήτη
Οι προγραμματικές δεσμεύσεις Τσίπρα για ακρίβεια, στέγαση και ενέργεια
Αλέξης Τσίπρας: «Προ των πυλών» ο νέος πολιτικός φορέας – Σφοδρή επίθεση σε Μητσοτάκη από την Κρήτη
ταμ
Προσωρινή παύση πυρός στην Ουκρανία πρότεινε ο Πούτιν στον Τραμπ – Θετική η πρώτη αντίδραση Ζελένσκι
Πρωτοβουλία Πούτιν για εκεχειρία στην Ουκρανία με φόντο την επέτειο της 9ης Μαΐου
Προσωρινή παύση πυρός στην Ουκρανία πρότεινε ο Πούτιν στον Τραμπ – Θετική η πρώτη αντίδραση Ζελένσκι