Δεν είμαστε αναλώσιμοι! Όλοι-ες στην κινητοποίηση της Πέμπτης 17/9
Ανακοίνωση του Συλλόγου ΠΕ νησιών Αργοσαρωνικού

Η κυβέρνηση, εξωραΐζοντας  τις ευθύνες της και εμφανίζοντας μια ψευδή εικόνα ετοιμότητας του εκπαιδευτικού συστήματος, αντιμετωπίζει ως περιττό κόστος τα στοιχειώδη μέτρα ασφάλειας και υγιεινής και τις αναγκαίες προσαρμογές που απαιτούνται.

Οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι οικογένειές τους δεν είναι αναλώσιμοι. Απαιτούμε την εξασφάλιση όλων των όρων και των προϋποθέσεων για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, τη διασφάλιση της προστασίας της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Μείωση των μαθητών ανά τμήμα (έως 15 μαθητές στο τμήμα), έκτακτη χρηματοδότηση των σχολείων, πλήρη τήρηση όλων των αναγκαίων μέτρων υγιεινής, έναν έως δύο παραπάνω εκπαιδευτικοί σε κάθε σχολείο για κάλυψη έκτακτων αναγκών λόγω ασθένειας συναδέλφων, προσλήψεις μόνιμων καθαριστών/στριών, δωρεάν Υγειονομικό υλικό (μάσκες, αντισηπτικά, θερμόμετρα), δωρεάν μαζικά και επαναλαμβανόμενα διαγνωστικά τεστ για μαθητές και εκπαιδευτικούς, πρόσληψη σχολικών νοσηλευτών σε όλα τα σχολεία, δημιουργία σχολιατρικής υπηρεσίας που θα έχει την ευθύνη για τον έλεγχο λειτουργίας των σχολείων αλλά και τη διαχείριση των κρουσμάτων, συγκεκριμένο και ρεαλιστικό πρωτόκολλο λειτουργίας που θα παίρνει υπόψη του τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας των σχολείων.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό-παλλαϊκό συλλαλητήριο την Πέμπτη 17/9, στις 18.30 στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή με κύρια αιχμή τη διεκδίκηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων. Καλούμε τα μέλη μας να πλαισιώσουν το πανό του Συλλόγου τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας (μάσκες, αποστάσεις, κλπ.)

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΕΠΠΑΣ                                            ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΥΚΟΥΡΗ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Διέρρευσαν πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων

Σχολεία- Νίκη Κεραμέως: Ενδεχομένως να παραταθεί το σχολικό έτος

Ενδοσχολικές εξετάσεις: Πρός ματαίωση και προαγωγή με βαθμούς τετραμήνων

Διορισμοί Εκπαιδευτικών: Πότε θα γίνουν προσλήψεις, πόσες αναμένονται

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΩΣ C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!) - ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ