Δράσεις της ΔΟΕ στη ΔΕΘ- Συγκέντρωση των συλλόγων εκπαιδευτικών 12/9
«Δράσεις του ΔΣ της ΔΟΕ στην 85ης ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020»

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

            Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. συμμετέχοντας στις δράσεις των εργαζομένων, στο πλαίσιο της 85ης Δ.Ε.Θ., πραγματοποιεί συγκέντρωση των Δ.Σ. των Συλλόγων εκπαιδευτικών Π.Ε. στ0 34ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (Αρριανού 3 και Ιασωνίδου, Καμάρα) το Σάββατο 12  Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10.00 π.μ. στην οποία μπορούν να συμμετέχουν  συνάδελφοι μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων της Κεντρικής Μακεδονίας, με την τήρηση των πρωτοκόλλων που προβλέπονται εξαιτίας της πανδημίας και με μέγιστο αριθμό παρόντων ατόμων τα πενήντα (50) .

              Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στη  συγκέντρωση συνδικάτων που πραγματοποιεί η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο άγαλμα του Βενιζέλου, την ίδια ημέρα στις 6.00 μ.μ.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ο αγώνας μας ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές οικονομικής εξουθένωσης  των εργαζομένων, μας βρίσκει ενωμένους και αποφασισμένους να τις ανατρέψουμε.  

Αγωνιζόμαστε για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων του κλάδου μας, όπως εκφράζονται από τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων του Κλάδου και του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δουκας
Κριτική Δούκα στον Ανδρουλάκη: «Δεν σε αμφισβήτησα, μην ποινικοποιείς το διάλογο, κάνεις συνέδριο με αλγόριθμο, παράγεις εσωστρέφεια»
Σκληρή κριτική Δούκα προς Ανδρουλάκη για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Κριτική Δούκα στον Ανδρουλάκη: «Δεν σε αμφισβήτησα, μην ποινικοποιείς το διάλογο, κάνεις συνέδριο με αλγόριθμο, παράγεις εσωστρέφεια»