ΑΔΕΔΥ: Ζητούν 20 ευρώ παράβολο για να εξετάσουν τις ενστάσεις για τη μη πληρωμή παραβόλου 3 ευρώ!
Η ΑΔΕΔΥ για τον αποκλεισμό εκπαιδευτικών από τους πίνακες αναπληρωτών: Αναμένεται να δημιουργηθούν πλήθος από «καραμπόλες» , καθώς όσοι δικαιωθούν από τη διαδικασία των ενστάσεων θα πρέπει να προσληφθούν εκτοπίζοντας εκείνους που προσλήφθηκαν λόγω των λαθών

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. είχε επισημάνει με ανακοίνωση της από τις 16/7/2020 τον κίνδυνο αποκλεισμού πολύ μεγάλου αριθμού εκπαιδευτικών από τους πίνακες του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στη Γενική αγωγή , μετά την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων και τη διαπίστωση ότι πολλοί εκπαιδευτικοί βρίσκονταν στη λίστα απορριπτέων της προκήρυξης 1ΓΕ/2019 λόγω του γνωστού προβλήματος με το ηλεκτρονικό παράβολο των 3 ευρώ.
Δυστυχώς, είναι υποχρεωμένη να επανέλθει μετά την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων της προκήρυξης 2ΓΕ/2019 , που αφορά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, καθώς στις απορρίψεις λόγω του παραβόλου, έρχονται να προστεθούν πολλά λάθη στην προσμέτρηση των μορίων.


Το ΑΣΕΠ έχει ορίσει προθεσμία για τις ενστάσεις 7-17/8/2020. Για την εκδίκαση της ένστασης απαιτείται παράβολο 20 ευρώ. Είναι απαράδεκτο οι συνάδελφοι να υποβάλλονται σε ένα τέτοιο έξοδο , με δεδομένο μάλιστα ότι η εκδίκαση των ενστάσεων θα γίνει μετά τις προσλήψεις των αναπληρωτών , οι οποίες θα γίνουν από τους προσωρινούς πίνακες!

Αυτό αναμένεται να δημιουργήσει πλήθος από «καραμπόλες» , καθώς όσοι δικαιωθούν από τη διαδικασία των ενστάσεων θα πρέπει να προσληφθούν εκτοπίζοντας εκείνους που προσλήφθηκαν λόγω των λαθών. Κι όλα αυτά σε ένα εκπαιδευτικό τοπίο επιβαρυμένο από την πανδημία και την εξ αυτής αβεβαιότητα ως προς τους όρους λειτουργίας των σχολείων .


Το Υπουργείο καλείται να άρει τις αδικίες αυτές χωρίς να υποβάλει τους συναδέλφους σε περιττά και παράλογα έξοδα για τη διεκδίκηση του αυτονόητου.


Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

Δείτε επίσης:

Διορισμοί: «Βρέχει» ενστάσεις για την 2ΓΕ στο ΑΣΕΠ- Προθεσμία μέχρι τις 17 Αυγούστου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μαρία Καρυστιανού
Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η Μαρία Καρυστιανού μεταξύ των προσώπων που ξεχώρισαν το 2025
Στη δημόσια ζωή της χρονιάς που ολοκληρώνεται, η Μαρία Καρυστιανού καταγράφει το υψηλότερο ποσοστό αναγνώρισης (24,3%), ξεπερνώντας τη Ζωή...
Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η Μαρία Καρυστιανού μεταξύ των προσώπων που ξεχώρισαν το 2025
airfryer
Ανάκληση γνωστού air fryer λόγω πιθανότητας μεγάλου κινδύνου – Ποιο είναι
Κίνδυνος υπερθέρμανσης στη συσκευή – Ποιο μοντέλο αφορά η ανάκληση και τι πρέπει να κάνουν όσοι το έχουν αγοράσει
Ανάκληση γνωστού air fryer λόγω πιθανότητας μεγάλου κινδύνου – Ποιο είναι