elme kavalas
Ανακοίνωση

Η ΕΛΜΕ Καβάλας καταγγέλλει το αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις διαδηλώσεις, το οποίο αποτελεί ευθεία επίθεση στο συνταγματικά κατοχυρωμένο δημοκρατικό δικαίωμα του συνέρχεσθαι και ουσιαστικά απαγορεύει διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις συνδικαλιστικών και συλλογικών φορέων.

Στο πλαίσιο αυτό και με βάση τις αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ και του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ  καλεί τα μέλη της στην κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ, σήμερα, 9 Ιουλίου, στις 7.30 μ.μ. στην Πλατεία Καπνεργάτη.

Το συνδικαλιστικό κίνημα θα υπερασπιστεί τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και θα ακυρώσει στην πράξη τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΑΣΚΑΛΑ
Μαθήτρια Γυμνασίου εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια ότι θέλει να αυτοκτονήσει: Το σχολείο μπροστά στην ευθύνη
Η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε μαθητή και εκπαιδευτικό είναι πολλές φορές το μοναδικό «δίχτυ» που μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα.
Μαθήτρια Γυμνασίου εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια ότι θέλει να αυτοκτονήσει: Το σχολείο μπροστά στην ευθύνη
θεατρο
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση
Το θέατρο ως πανίσχυρο παιδαγωγικό εργαλείο μάθησης και ανάπτυξης: «Μαθαίνω και εξελίσσομαι πράττοντας»
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση