Ανακοινώσεις

Καβάλα: Στη σημερινή κινητοποίηση ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις καλεί η ΕΛΜΕ

elme kavalas
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανακοίνωση

Η ΕΛΜΕ Καβάλας καταγγέλλει το αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις διαδηλώσεις, το οποίο αποτελεί ευθεία επίθεση στο συνταγματικά κατοχυρωμένο δημοκρατικό δικαίωμα του συνέρχεσθαι και ουσιαστικά απαγορεύει διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις συνδικαλιστικών και συλλογικών φορέων.

Στο πλαίσιο αυτό και με βάση τις αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ και του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ  καλεί τα μέλη της στην κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ, σήμερα, 9 Ιουλίου, στις 7.30 μ.μ. στην Πλατεία Καπνεργάτη.

Το συνδικαλιστικό κίνημα θα υπερασπιστεί τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και θα ακυρώσει στην πράξη τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις