Ανακοινώσεις

Καβάλα: Στη σημερινή κινητοποίηση ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις καλεί η ΕΛΜΕ

elme kavalas
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανακοίνωση

Η ΕΛΜΕ Καβάλας καταγγέλλει το αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις διαδηλώσεις, το οποίο αποτελεί ευθεία επίθεση στο συνταγματικά κατοχυρωμένο δημοκρατικό δικαίωμα του συνέρχεσθαι και ουσιαστικά απαγορεύει διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις συνδικαλιστικών και συλλογικών φορέων.

Στο πλαίσιο αυτό και με βάση τις αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ και του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ  καλεί τα μέλη της στην κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ, σήμερα, 9 Ιουλίου, στις 7.30 μ.μ. στην Πλατεία Καπνεργάτη.

Το συνδικαλιστικό κίνημα θα υπερασπιστεί τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και θα ακυρώσει στην πράξη τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις