ΔΟΕ: Να εφαρμοσθεί η έκπτωση στα ακτοπλοϊκά για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν μακριά από τους τόπους κατοικίας τους
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί τα Υπουργεία Παιδείας, Ναυτιλίας και Υποδομών & Μεταφορών να προχωρήσουν άμεσα σε ρύθμιση που θα εξασφαλίζει έκπτωση εισιτηρίων 50% για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν μακριά από τους τόπους μόνιμης κατοικίας τους

Διευκόλυνση μετακίνησης με έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους συναδέλφους, που πρόκειται να μετακινηθούν προς τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους – μέριμνα για εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί τα Υπουργεία Παιδείας, Ναυτιλίας και Υποδομών & Μεταφορών να προχωρήσουν άμεσα σε ρύθμιση που θα εξασφαλίζει έκπτωση εισιτηρίων 50% για τους συναδέλφους που υπηρετούν μακριά από τους τόπους μόνιμης κατοικίας τους για τις μετακινήσεις που θα πραγματοποιήσουν για την επιστροφή τους σε αυτούς μετά τη λήξη του σχολικού έτους.

Θεωρούμε ότι η απόφαση είναι αναγκαία και θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και το κόστος διαβίωσης για τους συναδέλφους μας που αναγκάζονται να υπηρετούν μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους καθώς και οι ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξ αιτίας της πανδημίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ALFAVITA.GR

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews για να μάθετε πρώτοι μόνο τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS