ΣΥΝΕΚ: Συμπαράσταση και ευχές στους μαθητές για το τέλος της σχολικής χρονιάς
"Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσες και όσους θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίες εφέτος γίνονται υπό ιδιαίτερες συνθήκες. Στις αγωνίες και τα όνειρά σας θα είμαστε πάντα δίπλα σας."

Αγαπητοί μας μαθητές, αγαπητές μας μαθήτριες,

Μια δύσκολη χρονιά οδεύει προς το τέλος της. Μια χρονιά με έντονες και ιδιαίτερες δυσκολίες που χαρακτηρίστηκε από την  πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση του κορονοϊού και των συνεπειών της σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Δυστυχώς, η κρίση αυτή σε μεγάλο βαθμό επηρέασε και τη λειτουργία του σχολείου, δυσχέρανε τη μεταξύ μας επικοινωνία και έβαλε σοβαρούς περιορισμούς στην εκπαιδευτική διαδικασία. Οι εκπαιδευτικοί σταθήκαμε δίπλα σας στηρίζοντας την εξ αποστάσεως διδασκαλία με όποια μέσα διαθέταμε, προκειμένου να ξεπεραστούν όχι μόνο τα εκπαιδευτικά εμπόδια της αναστολής της λειτουργίας των σχολείων, αλλά και οι ψυχολογικές και κοινωνικές συνέπειες του εγκλεισμού.

Η σκέψη μας ήταν και θα είναι σε εσάς, σε οποιαδήποτε κρίσιμη για την κοινωνία στιγμή. Ευχόμαστε να ξεπεραστεί γρήγορα η δύσκολη αυτή περίοδος και με τον μικρότερο δυνατό αντίκτυπο σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσες και όσους θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίες εφέτος γίνονται υπό ιδιαίτερες συνθήκες. Στις αγωνίες και τα όνειρά σας θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

 

Η Γραμματεία των ΣΥΝΕΚ

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα

Έλληνες μαθητές συνομιλούν με έναν πρόσφυγα - Οι δυσκολίες και το μήνυμα ελπίδας
Έλληνες μαθητές συνομιλούν με έναν πρόσφυγα - Οι δυσκολίες και το μήνυμα ελπίδας
Η ιστορία του Ταλχά, που ξέφυγε από τις εχθροπραξίες στην πατρίδα του, έπεσε θύμα εκμετάλλευσης και ξυλοδαρμού από διακινητές και έφτασε στη χώρα μας...
Έλληνες μαθητές συνομιλούν με έναν πρόσφυγα - Οι δυσκολίες και το μήνυμα ελπίδας