Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, την Τρίτη 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στις 13.00 συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή, στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων.
Επιπλέον, την Τετάρτη 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο με συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή, στις 19.00.
Οι εκπαιδευτικοί αντιδρούν και λένε «όχι» στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας θα μισθώσει λεωφορείο για το Απεργιακό Συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 9 Ιουνίου. Όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν με το λεωφορείο να ενημερώσουν μέχρι τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και ώρα 20:00 (τηλ. επικοινωνίας : 6946951392 -Σοφία Κανέλλου).
Τέλος, το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας κηρύσσει για την Τετάρτη 10 Ιουνίου 3ωρη διευκολυντική στάση από 17:00 έως 20:00 για τους συναδέλφους των εσπερινών σχολείων της περιοχής μας, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που εκβίαζε την Ζέττα Μακρή - Πώς παγιδεύτηκε
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ