ΕΛΜΕ Πρέβεζας: Να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο- Κινητοποίηση 9/6
Ολοι στην πανεκπαιδευτική κινητοποίηση 9/6 στη ΔΙΠΕ Πρέβεζας την Τρίτη 9 Ιουνίου στις 12.00μμ.

Η κυβέρνηση, αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες του δημόσιου σχολείου και τα αιτήματα και τις προτάσεις των εκπαιδευτικών, και παρά τις αντιδράσεις όλων των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών και των φορέων της εκπαιδευτικής κοινότητας, προχώρησε, με εντελώς αντιδημοκρατικό τρόπο, χωρίς διάλογο και εν μέσω πανδημίας, στην κατάθεση πολυνομοσχεδίου για την Παιδεία. Το νομοσχέδιο αυτό βρίσκεται ήδη στη διαδικασία συζήτησης στη Βουλή.

Παράλληλα διατηρεί εν ισχύ την τροπολογία για τη ζωντανή μετάδοση του μαθήματος, θέτοντας σε κίνδυνο τα προσωπικά δεδομένα ανηλίκων μαθητών και εκπαιδευτικών καθώς και τις αρχές που διέπουν την ίδια την παιδαγωγική διαδικασία, ενώ αποφάσισε το άνοιγμα όλων των σχολείων χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η ΕΛΜΕ Πρέβεζας καλεί όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν μαζικά στην Πανεκπαιδευτική Κινητοποίηση στη ΔΙΠΕ Πρέβεζας την Τρίτη 9 Ιουνίου στις 12.00μμ. Για τον λόγο αυτό προκηρύσσει τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Τρίτη 9 Ιουνίου από τις 11.00πμ έως τις 14.00μμ.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

Απαιτούμε να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο και η τροπολογία για τη ζωντανή μετάδοση του μαθήματος.

Απαιτούμε να αυξηθεί η χρηματοδότηση της Δημόσιας εκπαίδευσης από τον Κρατικό προϋπολογισμό.

Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γ. Γραμματέας

Λελοβίτης Παναγιώτης                                                Τσεκούρας Πέτρος

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS