τάξη, θρανία, αξιολόγηση
ΣΕΠΕ Δελμούζος

Με έκπληξή μας διαβάσαμε σε ανακοίνωση  τεσσάρων Συντονιστών Εκπαιδευτικού έργου ΠΕ 70 ( από τους έξι συνολικά) του 5ου ΠΕΚΕΣ Αττικής της περιοχής μας, με ημερομηνία 26-5-2020*, ότι η επιμορφωτική  συνάντηση εκπαιδευτικών ΠΕ70 των ΣΤ ΄τάξεων,  θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020, 17.00-20.00 !

Από την πρόσκληση  των Συντονιστών προκύπτει ότι μάλλον αγνοούν πως από την  Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 οι εκπαιδευτικοί παρουσιάζονται στα σχολεία τους , όπως δείχνουν να αγνοούν και το εργασιακό ωράριο των εκπαιδευτικών.

Έπειτα από τις έμμεσες πιέσεις τους για την εφαρμογή της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, έπειτα από την εκκωφαντική σιωπή τους για το εάν συμφωνούν ή όχι με τη χρήση καμερών για τη ζωντανή μετάδοση του μαθήματος, ζήτημα που παραμένει ακόμα ανοιχτό, έρχονται τώρα να καθιερώσουν τα σεμινάρια με τηλεδιάσκεψη εκτός  εργασιακού ωραρίου και ενώ τα σχολεία λειτουργούν κανονικά.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι δεν πρέπει να επιτρέψουμε να παγιωθούν αυτές οι πρακτικές τόσο από τη  διοίκηση όσο  και από Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου.

Καλούμε τους Συντονιστές να πραγματοποιήσουν την επιμορφωτική τηλεδιάσκεψη εντός του  εργασιακό ωραρίου των εκπαιδευτικών.

Επίσης καλούμε τους συναδέλφους να μη συμμετάσχουν στην προκαθορισμένη τηλεδιάσκεψη σε περίπτωση που δεν μετατεθεί εντός εργασιακού ωραρίου, αφού καμία τέτοια υποχρέωση δεν έχουν.

* Ήδη είχε ανακοινωθεί και γνώριζαν την παρουσία των εκπαιδευτικών στα σχολεία την Πέμπτη 28-5-2020

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα