Δ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα όλων των ωρομισθίων συναδέλφων!
     Στις 13/5/2020 οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, με ευθύνη της διοίκησης, δεν έλαβαν τη μισθοδοσία τους όπως κάθε μήνα, ενώ σε άλλους νομούς οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί Μουσικών Σχολείων πληρώθηκαν κανονικά.

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης λάβαμε προφορική ενημέρωση ότι οι συνάδελφοι θα πληρωθούν στις 13/6/2020, ένα μήνα αργότερα. Στις 21/5/20 το ΔΣ’ της Δ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ζήτησε την παρέμβαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης για άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους ωρομισθίους συναδέλφους. Λύση στο σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι ακόμη δεν είδαμε.

Ζητούμε να αναλάβει η διοίκηση την ευθύνη για την καθυστέρηση της πληρωμής των ωρομισθίων εκπαιδευτικών του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης και να γίνουν επειγόντως όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα των συναδέλφων, γιατί προφανώς τίθεται σοβαρό ζήτημα επιβίωσης.

Ζητούμε από την ΟΛΜΕ να παρέμβει στο ΥΠΑΙΘ, απαιτώντας να καταβληθούν τα άμεσα τα δεδουλευμένα όλων των ωρομισθίων συναδέλφων εάν και οπουδήποτε έχουν υπάρξει καθυστερήσεις στις μισθοδοσίες τους το διάστημα αναστολής λειτουργίας των σχολείων λόγω πανδημίας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Διέρρευσαν πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων

Σχολεία- Νίκη Κεραμέως: Ενδεχομένως να παραταθεί το σχολικό έτος

Ενδοσχολικές εξετάσεις: Πρός ματαίωση και προαγωγή με βαθμούς τετραμήνων

Διορισμοί Εκπαιδευτικών: Πότε θα γίνουν προσλήψεις, πόσες αναμένονται

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΩΣ C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!) - ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ