Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης λάβαμε προφορική ενημέρωση ότι οι συνάδελφοι θα πληρωθούν στις 13/6/2020, ένα μήνα αργότερα. Στις 21/5/20 το ΔΣ’ της Δ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ζήτησε την παρέμβαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης για άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους ωρομισθίους συναδέλφους. Λύση στο σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι ακόμη δεν είδαμε.
Ζητούμε να αναλάβει η διοίκηση την ευθύνη για την καθυστέρηση της πληρωμής των ωρομισθίων εκπαιδευτικών του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης και να γίνουν επειγόντως όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα των συναδέλφων, γιατί προφανώς τίθεται σοβαρό ζήτημα επιβίωσης.
Ζητούμε από την ΟΛΜΕ να παρέμβει στο ΥΠΑΙΘ, απαιτώντας να καταβληθούν τα άμεσα τα δεδουλευμένα όλων των ωρομισθίων συναδέλφων εάν και οπουδήποτε έχουν υπάρξει καθυστερήσεις στις μισθοδοσίες τους το διάστημα αναστολής λειτουργίας των σχολείων λόγω πανδημίας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων
Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12
Alfavita Newsroom