«Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ: ενημέρωση για την πανδημία  COVID-19, μέρος Β΄»
Ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας», σας προσκαλούν στην ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση, με γενικό θέμα: «Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ: ενημέρωση για την πανδημία  COVID 19–μέρος Β’», η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνθήκες ζωντανής μετάδοσης στο Youtube την:

Τετάρτη  27 Μαΐου και ώρες 18:30-20:00.

Συμμετέχουν επίσης τα δίκτυα του ΟΚΑΝΑ και του προγράμματος «Από το Α έως το Ω : μια Ακαδημία για Γονείς» της  Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.).

Προκειμένου να παρακολουθήσετε την ενημερωτική συνάντηση ζωντανά, δεν έχετε παρά να επιλέξετε  την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι ομιλίες θα μαγνητοσκοπηθούν και πως αυτή η μαγνητοσκόπηση (το βίντεο) θα είναι διαθέσιμη και μετά το τέλος της εκδήλωσης  στο youtube, με τον τίτλο : «Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ : ενημέρωση για την πανδημία COVID 19»,ώστε να μπορέσετε να την παρακολουθήσετε.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Γεώργιος  Κόσυβας

Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής.

Καλωσόρισμα – Συντονισμός.

Εκπρόσωποι των Υπουργείων Υγείας  & Παιδείας.

Κων/νος Κοκκώλης

Αναπληρωτής Διευθυντής Εφαρμογής Προγραμμάτων ΟΚΑΝΑ.

Χαιρετισμοί.

Ντορίνα Σιαλβέρα

Δρ. Κλινικός Διαιτολόγος, Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι». Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων.

Σχολιασμός : Θεοδώρα Ψαλτοπούλου

Αναπλ. Καθηγήτρια Θεραπευτικής - Επιδημιολογίας - Προληπτικής Ιατρικής ΕΚΠΑ.

Διατροφικές ιδιαιτερότητες και ανάγκες.

Θωρακίζοντας τον οργανισμό μας κατά την περίοδο #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Έφη Μπάρλου

Παιδοψυχίατρος  –

Επιστ. Συνεργάτης ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας».

Σχολιασμός : Κων/νος Λολίτσας

Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής – Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Μελετών Ερευνών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Παιδιά με ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες (χρόνια προβλήματα υγείας, διαταραχές/δυσκολίες, αναπηρίες) κατά την περίοδο #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Άρτεμις Τσίτσικα

Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ Επιστ. Υπεύθυνος Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), Β΄ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ.

Σχολιασμός : Μαρίζα Τσολιά

Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Λοιμωξιολογίας

Διευθύντρια Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ.

Εμβολιασμός στις ημέρες

#ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.