ΕΛΜΕ Ηλείας: Ολοι στο συλλαλητήριο 19/5 ενάντια στο πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία
Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ηλείας

Οι μαζικές κινητοποιήσεις στον χώρο της Παιδείας είναι ελπιδοφόρες και σημαντικές για όλους τους εργαζόμενους. Αποτελούν συνέχεια της δράσης των συνδικάτων όλο το προηγούμενο διάστημα και συμβολή στον αγώνα που δίνουμε, στις νέες συνθήκες, ώστε να μην πληρώσουμε ξανά εμείς την κρίση.

Στις 19 Μαΐου εκπαιδευτικοί – μαθητές – γονείς, βγαίνουμε ξανά στους δρόμους!

Η κυβέρνηση, αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες του δημόσιου σχολείου ,τα αιτήματα και τις προτάσεις των εκπαιδευτικών

• κατέθεσε με εντελώς αντιδημοκρατικό τρόπο, χωρίς διάλογο και εν μέσω πανδημίας  πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία
  • ψήφισε αιφνιδιαστικά εκπρόθεσμη τροπολογία για την ζωντανή μετάδοση του μαθήματος, θέτοντας σε κίνδυνο τα προσωπικά δεδομένα ανηλίκων μαθητών και εκπαιδευτικών καθώς και τις αρχές που διέπουν την ίδια την παιδαγωγική διαδικασία.

Για τους παραπάνω λόγους το Δ.Σ της ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ προκηρύσσει δίωρη διεκολυντική στάση εργασίας την Τρίτη 19 Μαΐου (12:00-14:00) και καλεί σε συγκέντρωση, σιωπηρή διαμαρτυρία στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ  στις 13:00  με όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας (τήρηση αποστάσεων, μάσκες, γάντια).  Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων και άλλα Πρωτοβάθμια Σωματεία να συμμετέχουν.

ΥΓ. Προ συγκέντρωση στον ίδιο χώρο στις 12:15

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS