ΕΛΜΕ Καλλιθέας –Ν. Σμύρνης- Μοσχάτου: Αιμοδοσία στις 13/5
Η Ημέρα αιμοδοσίας είναι πράξη αλληλεγγύης

Συνάδελφοι, δίνουμε αίμα γιατί η ΗΜΕΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ είναι  πράξη αλληλεγγύης  για μας και για τους συνανθρώπους μας ως  υψίστη πράξη για  ζωή ιδιαίτερα σήμερα εν μέσω πανδημίας  του κορωνοϊου   .

Οι αιμοδοσίες πραγματοποιούνται  όπως πάντα, από τα κλιμάκια του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για μια ασφαλή αιμοδοσία (απολύμανση των χώρων, μάσκες και γάντια, αντισηπτικό και ότι άλλο ζητήθηκε από το   κλιμάκιο της Αιμοδοσίας   του νοσοκομείου  Φλέμιγκ.)   Ελπίζουμε στη μεγάλη  συμμετοχή σας  όπως συνέβη την τελευταία χρονιά τον Οκτώβριο   και το Μάιο  του 2019   και παρακαλούμε θερμά να στηρίζετε αποφασιστικά  την αιμοδοσία που οργανώνει η ΕΛΜΕ μας. Οι παραπάνω φορείς μας ενημέρωσαν να μην προβούμε σε έκτακτη αιμοδοσία, αλλά να πραγματοποιηθούν οι ήδη προγραμματισμένες, καθώς έχουν οριστεί εντός της κρίσιμης περιόδου, και προκειμένου να μην διαταραχθεί ο συνολικός συντονισμός των αιμοδοσιών.

Ελάτε να δώσετε αίμα και δώστε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να νιώσει την εκπληκτική χαρά του ανθρώπου που σώζει μια ζωή!

Αν δε  μπορείτε να  δώσετε, καλέστε φίλους ή συγγενείς σας να δώσουν. Καλέστε, επίσης, αιμοδότες που δίνουν αίμα σε άλλη αιμοδοσία - από αυτές που δεν θα πάει αυτή φορά το συνεργείο.

Ως γνωστόν οι αιμοδότες και αιμοδότριες  δικαιούνται άδεια την ημέρα της αιμοδοσίας  και δύο ακόμα ημέρες στο ημερολογιακό έτος της αιμοδοσίας μέχρι 31-12-20

afisetaaimodosia042020_29613.png

Η αιμοδοσία θα γίνει

την Τετάρτη  13  Μάη 2020