ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Δηλώσεις περιοχών ΕΕΠ-ΕΒΠ για προσλήψεις αναπληρωτών: Καμία επίπτωση η μη ανάληψη υπηρεσίας για την επόμενη χρονιά
Oι υποψήφιοι που είτε δεν κάνουν αίτηση τώρα είτε δεν αποδεχτούν την πρόσληψη (εφόσον προσληφθούν) δεν αντιμετωπίζουν κάποια επίπτωση για την επόμενη σχολική χρονιά αναφορικά με την υποψηφιότητά τους

Οι υποψήφιοι που είτε δεν κάνουν αίτηση τώρα είτε δεν αποδεχτούν την πρόσληψη (εφόσον προσληφθούν) δεν αντιμετωπίζουν κάποια επίπτωση για την επόμενη σχολική χρονιά αναφορικά με την υποψηφιότητά τους, διευκρινίζει το Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ-ΕΒΠ σχετικά με την πρόσκληση μελών ΕΕΠ- ΕΒΠ να δηλώσουν περιοχές προτίμησης για την πρόσληψη αναπληρωτών του διδακτικού έτους 2019-2020.

Το ίδιο ισχύει και για τους υποψήφιους που δεν ανέλαβαν ή παραιτήθηκαν κατά τις προσλήψεις του τρέχοντος σχολικού έτους.

Αναλυτικά η απάντηση του Αυτοτελούς Τμήματος ΕΕΠ-ΕΒΠ:

Οι υποψήφιοι οι οποίοι προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές και δεν προσέρχονται να αναλάβουν υπηρεσία εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ανακοίνωση της πρόσληψής τους ή παραιτούνται μετά την ανάληψη υπηρεσίας δεν είναι εκ νέου διαθέσιμοι για πρόσληψη κατά το υπόλοιπο του τρέχοντος διδακτικού έτους.

Το ίδιο ισχύει και για τους υποψήφιους που δεν ανέλαβαν ή παραιτήθηκαν κατά τις προσλήψεις του τρέχοντος σχολικού έτους, ύστερα από την έκδοση της αριθ. πρωτ. 131408/Ε4/24-8-2019 (ΦΕΚ 3283 Β΄-ΑΔΑ: 6ΧΝ54653ΠΣ-ΝΨΡ) Υπουργικής Απόφασης περί παράτασης ισχύος των πινάκων κατάταξης αναπληρωτών-ωρομισθίων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2018-2019.​

Ως εκ τούτου οι υποψήφιοι που είτε δεν κάνουν αίτηση τώρα είτε δεν αποδεχτούν την πρόσληψη (εφόσον προσληφθούν) δεν αντιμετωπίζουν κάποια επίπτωση για την επόμενη σχολική χρονιά αναφορικά με την υποψηφιότητά τους.

Ευχαριστούμε

Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ-ΕΒΠ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Απίστευτες εικόνες στην  Κέρκυρα: Εκπαιδευτικοί έβγαζαν αγκαλιά τους μαθητές από τα πλημμυρισμένα σχολεία

Πανελλαδικές 2022: Ο «γρίφος» των νέων Μηχανογραφικών Δελτίων

ΕΛ.ΣΤΑΤ: Βγήκαν τα αποτελέσματα για 60.000 απογραφείς

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, μόνο με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ