Επίδομα γέννησης έως 3.000 ευρώ από τους Δήμους – Ποιοι το δικαιούνται

Ανακοινώσεις 0

Μεταθέσεις σε σχολεία Διαπολιτισμικής: Τι συζητήθηκε στο ΚΥΣΠΕ, πόσες πληρούσαν προϋποθέσεις

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ενημέρωση από τον αιρετό ΚΥΣΠΕ Νίκο Φασφαλή

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι συνεχίστηκαν και σήμερα οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ με θέμα τις Μεταθέσεις.

Το ΚΥΣΠΕ εξέτασε όλες τις ανακλήσεις αιτήσεων, την κατάταξη στις ειδικές κατηγορίες και τις αμφισβητούμενες αιτήσεις σε ότι αφορά τη μοριοδότησή τους Γενικής Αγωγής και στη συνέχεια εξέτασε τις αιτήσεις  μετάθεσης για τα Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

Από τις 87 αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τα Σχολεία  Διαπολιτισμικής  Εκπαίδευσης   εξετάστηκαν οι 71 που πληρούσαν τις προϋποθέσεις.

Εισηγήθηκε τις ανάλογες μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε σε όσα κενά υπήρχαν.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες που ζούμε λόγω της πανδημίας θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους εργαζόμενους στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας για την συνεισφορά τους στην προσπάθεια που καταβάλλουμε ώστε να ολοκληρώσουμε τις μεταθέσεις της Γενικής Αγωγής .

Μόλις από το Υπουργείο ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες η καταγραφή των κενών θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ και αφού τα εγκρίνει θα εισηγηθεί στην Υπουργό Παιδείας και Μεταθέσεις Γενικής Αγωγής!

Για ό,τι νεότερο υπάρχει θα σας ενημερώσω.

Πάντα κοντά σας,

Φασφαλής Νίκος­­

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις