Καταγγελία: Διευθυντής κάλεσε ταυτόχρονα...16 εκπαιδευτικούς στο κλειστό σχολείο!
ΕΛΜΕ Κέρκυρας: Η κίνηση αυτή θέτει σε κίνδυνο τόσο τους εκπαιδευτικούς, όσο και τις οικογένειές τους.

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Κέρκυρας καταγγέλλει τον Δ/ντή του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας, ο οποίος  με προφορική εντολή προς την υποδιευθύντρια, κάτι που κάνει συχνά, κάλεσε την Τρίτη το πρωί στο σχολείο τους συναδέλφους -  υπεύθυνους των τμημάτων (13 άτομα) για έλεγχο των μέιλ των μαθητών, τον χειριστή του my school και τους συναδέλφους – υπεύθυνους για τα οικονομικά των αναπληρωτών κατά τις 10.30 π.μ.. Σύνολο συναδέλφων τουλάχιστον 16.

Οι οδηγίες και οι εγκύκλιοι είναι συγκεκριμένοι  και σαφείς. Η κίνηση αυτή ακυρώνει στην πράξη όλα τα μέτρα και τις εγκυκλίους που έχουν ληφθεί προκειμένου να μειωθεί η εξάπλωση του ιού και θέτει σε κίνδυνο τόσο τους εκπαιδευτικούς, όσο και τις οικογένειές τους.

Τέτοιου είδους συμπεριφορές πρέπει να απομονώνονται από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Καλούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που κλήθηκαν, να μην πάνε στο σχολείο.

Ζητάμε από τη διοίκηση της εκπαίδευσης να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να καταδικάσει αυτές τις συμπεριφορές και πρακτικές.