Διορισμοί: Διευκρινίσεις για την παράταση αιτήσεων της προκήρυξης 2ΓΕ/2019
Ανακοίνωση της πανελλήνιας ένωσης αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Αναφορικά με τη δεύτερη παράταση (έως τις 28/2/2020) που δόθηκε για την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης στο Α.Σ.Ε.Π. για την προκήρυξη 2ΓΕ/2019 και με δεδομένο ότι έχει ήδη υποβληθεί ο κύριος όγκος αιτήσεων εκ μέρους των ενδιαφερομένων, καλούμε το Υπουργείο να προβεί σε διευκρινήσεις ως προς τα εξής:

1. Η παράταση από τις 24/2στις 28/2 ως προς τον υπολογισμό και την προσμέτρηση της προϋπηρεσίας, θα πρέπει να υποχρεώσει τους ενδιαφερόμενους να επανυπολογίσουν και άρα να υποβάλουν εκ νέου αίτηση με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την επιβάρυνση του συστήματος;

ή

2. Η παράταση από την πρώτη καταληκτική ημερομηνία (24/2) έως τις 28/2, δεν επηρεάζει την αρχική προσμέτρηση και απλά προέκυψε για τεχνικούς λόγους.

Αναμένουμε άμεση διευκρίνηση ως προς τα ανωτέρω.  

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φακές
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια – Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά
Η απλή τεχνική που χρησιμοποιούν έμπειροι μάγειρες για να γίνουν οι φακές βελούδινες και σωστά πηχτές, χωρίς να «πιάσουν» στην κατσαρόλα.
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια – Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά
ζαχαρη
Σάλος γύρω από την καστανή ζάχαρη: Ποια είναι η αλήθεια για την προέλευσή της
Οι ειδικοί εξηγούν τι πραγματικά σημαίνει “καστανή” και πώς παράγεται το προϊόν που καταναλώνουμε καθημερινά
Σάλος γύρω από την καστανή ζάχαρη: Ποια είναι η αλήθεια για την προέλευσή της