ΣΕΠΕ Σεφέρης: Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αύριο για το ασφαλιστικό
Όλοι την Πέμπτη 27 του Φλεβάρη στη νέα κινητοποίηση των συνδικάτων της Αττικής στις 6.30 μ.μ στα Προπύλαια

Το  Δ.Σ.  του  ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» χαιρετίζει  τους πάνω από 300 απεργούς συναδέλφους εκπαιδευτικούς του  συλλόγου μας που συμμετείχαν στην  απεργία στις 18 του Φλεβάρη.

Η  μαζική  συμμετοχή  τους έστειλε μήνυμα πως η κυβέρνηση της  Ν.Δ. δεν έχει  την έγκριση ούτε και των εκπαιδευτικών  για να υλοποιήσει το τερατούργημα που μετατρέπει την κοινωνική ασφάλιση από δικαίωμα σε εμπόρευμα, για να παίζεται ο  κόπος μας στον  χρηματιστηριακό  τζόγο .

Καλούμε  τους  συναδέλφους  να συμμετέχον  στην κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων

Να παλέψουμε για να αποσυρθεί ο κατάπτυστος νόμος Κατρούγκαλου-Βρούτση, να μην περάσει ο σχεδιασμός για ασφαλιστικό με βάση τους 3 πυλώνες του συστήματος Πινοσέτ.

Ως εργαζόμενοι  καταγγέλλουμε τις γνωστές  προβοκάτσιες της κυβέρνησης  που αναφέρονταν σε «αιφνιδιαστικές για την κοινωνία απεργίες» και «απεργίες εργατοπατέρων», ώστε να δυναμώσει ο κοινωνικός αυτοματισμός, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουμε στον  δρόμο της ταξικής ενότητας με τα σωματεία δημόσιου – ιδιωτικού  τομέα διεκδικώντας:

1. Κοινωνική Ασφάλιση για όλους, δημόσια, υποχρεωτική. Υγεία - Πρόνοια αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν.

2. Κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και όλων των αντιασφαλιστικών μνημονιακών νόμων.

3. Κατάργηση της αύξησης των ορίων ηλικίας στα 67 έτη. Όρια ηλικίας στα 60 για τους άνδρες, 55 για τις γυναίκες, 5 χρόνια λιγότερα για τα ΒΑΕ.

4. Επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης.

5. Κατώτερη σύνταξη στο 80% του μισθού. Καμία σύνταξη κάτω από 600 ευρώ.

6. Πλήρης κρατική εγγύηση όλων των συντάξεων.

Όλοι ην Πέμπτη  27 του Φλεβάρη στη νέα  κινητοποίηση των συνδικάτων  της Αττικής στις  6.30 μ.μ στα Προπύλαια.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS