Ανοιχτή εκδήλωση "Δίχτυ το Διαδίκτυο;" στην Ιεράπετρα στις 19/2
Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη»

Σας ενημερώνουμε πως την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 18:00 ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη» σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Κέντρο Λασιθίου του ΚΕ.Θ.Ε.Α. Αριάδνη και την υποστήριξη της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙΑ Δήμου Ιεράπετρας συν-διοργανώνουν ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» με θέμα «ΔΙΧΤΥ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;» και καλούν όλες και όλους όσους ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν. Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της  Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου.

Θα μιλήσουν οι Ανδρέας Μαμαντόπουλος, γιατρός, Πρόεδρος του Π.Τ. Ιεράπετρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Αργυρώ Παπαδάκη, Ψυχολόγος, Α/Υ Συμβουλευτικής Μονάδας Εφήβων ΚΕ.Θ.Ε.Α. Αριάδνη, Βασίλης Ορφανάκης, υπεύθυνος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου και Γιώργος Τρικοίλης, Υπεύθυνος Πολυδύναμου Κέντρου Λασιθίου του ΚΕ.Θ.Ε.Α. Αριάδνη. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Μαριλένα Χατζάκη, Κοινωνική Λειτουργός του Πολυδύναμου Κέντρου Λασιθίου ΚΕ.Θ.Ε.Α. Αριάδνη. 

Για το Δ.Σ.

1581674945119_kethea-afisa.jpg

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το μοριοδοτούμενο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ - ΠΙΝΑΚΕΣ: Αυτά είναι τα σεμινάρια που δίνουν μόρια και έχουν ανοικτές αιτήσεις
 

Βρες μαθητές για ιδιαίτερα μέσω της νέας πλατφόρμας του teachersnet

σχετικά άρθρα

Λευκορωσία: Δεύτερος διαδηλωτής νεκρός
Λευκορωσία: Δεύτερος διαδηλωτής νεκρός
Οι αρχές της Λευκορωσίας ανακοίνωσαν χθες Τετάρτη τον θάνατο νέου ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας εναντίον της...
Λευκορωσία: Δεύτερος διαδηλωτής νεκρός