Ημερίδα και εκλογές Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Μακεδονίας - Θράκης
Ανακοινώσεις

Ημερίδα

Σας γνωρίζουμε ότι το Περιφερειακό Τμήμα Μακεδονίας – Θράκης της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Μεθοδολογία και Διδακτική της Μακροοικονομίας».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 και από ώρα 9:00 το πρωί μέχρι 14:00 το μεσημέρι, σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Grand Hotel Palace” (Μοναστηρίου 305). Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν τα οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ80 των σχολείων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Μακεδονίας και Θράκης, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Εκλογές της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών (Περιφερειακό Τμήμα Μακεδονίας – Θράκης)

Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 21/2/2020

Το Περιφερειακό Τμήμα Μακεδονίας – Θράκης της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη μελών Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και Αντιπροσώπων στην Κεντρική Γενική Συνέλευση.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν το πρωί της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου 2020, σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Grand Hotel Palace” (Μοναστηρίου 305). Την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική ημερίδα ης ΕΟΕΔΕ, για την παρακολούθηση της οποίας θα υπάρξει διευκόλυνση από την υπηρεσία.

Δηλώσεις υποψηφιοτήτων θα γίνονται με στο e-mail του Π.Τ. Μακεδονίας – Θράκης της ΕΟΕΔΕ ([email protected]), μέχρι την Πέμπτη 20/2/20, όπου οι ενδιαφερόμενοι αναγράφουν ονοματεπώνυμο, σχολείο υπηρέτησης και όργανο για το οποίο επιθυμούν να τεθούν υποψήφιοι (Διοικητικό Συμβούλιο ή Ελεγκτική Επιτροπή, και Αντιπρόσωπος).

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Πόσο θα διαρκέσει

200 ΕΥΡΩ voucher για Laptop - Tablet: ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση Αγγλικών LTE με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μοριοδότηση στην Ειδική Αγωγή: Αυτό είναι το κορυφαίο ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ του Παν.Αιγαίου