ΕΑΠ: Ορκωμοσίες προπτυχιακών απονομή μεταπτυχιακών τίτλων στη Θεσσαλονίκη
Η ανακοίνωση του ΕΑΠ

Ένα γεμάτο διήμερο ήταν αυτό του Σαββάτου 25 και της Κυριακής 26 Ιανουαρίου, όπου έλαβαν χώρα οι Ορκωμοσίες Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και οι Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα στις 25 Ιανουαρίου διεξήχθησαν οι Τελετές της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και χιλιάδες απόφοιτοι πλέον του Ιδρύματος, έγιναν αποδέκτες των Τίτλων τους, μπροστά στα αγαπημένα τους πρόσωπα που γέμισαν σχεδόν ασφυκτικά την αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Στις 26 Ιανουαρίου σειρά είχαν οι Τελετές της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας αλλά και της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών. Για τις ανάγκες αυτών, το Παράρτημα του ΕΑΠ στη Θεσσαλονίκη, άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε τους απόφοιτους του, οι οποίοι είδαν τους κόπους και τις θυσίες των τελευταίων χρόνων να δικαιώνονται με τις απονομές των Πτυχίων και των Τίτλων τους.

Το παρών στις Απονομές, έδωσαν οι Κοσμήτορες των Σχολών του ΕΑΠ, Καθηγητές Αντώνης Λιοναράκης, Αθανάσιος Μιχιώτης και Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, ενώ τη Διοικούσα Επιτροπή εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθόπουλoς και ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης.

Το ΕΑΠ εύχεται θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους αποφοίτησαν και καλή συνέχεια στα επόμενα βήματα τους.

σχετικά άρθρα

Αθήνα: Σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας
Αθήνα: Σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις εντός και εκτός Βουλής για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας
Αθήνα: Σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας