Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Απάντηση της εκπαιδευτικού ΠΕ80 Ιωάννας Πετράκη στις ΣΥΝΕΚ Λάρισας

Στην ανακοίνωση των ΣΥΝΕΚ με τίτλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ (!) ΠΡΑΓΜΑΤΑ με την όποια με φωτογράφιζαν -έχοντας  πλήρη γνώση τι έκαναν -  προσπάθησα να απαντήσω στις 9/12/2019, όσο πιο ψύχραιμα στη λάσπη και τις συκοφαντίες τους τελειώνοντας  με την προτροπή να  ανασκευάσουν τις ανακρίβειες και τα υπονοούμενα  για το πρόσωπο μου γιατί θα αναγκαστώ να ζητήσω την προστασία του νόμου άμεσα. Είχαν την ευκαιρία τους.  

Αντ’ αυτού οι συντάκτες της πρώτης ανακοίνωσης  το προχώρησαν, επιμένοντας  με νέα ανακοίνωση στις 11/12/2019 και με τίτλο «Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν…» συνέχισαν την λάσπη.

Συνάδελφοι /ισσες υπηρέτησα στην ειδική αγωγή και σε σχολεία της γενικής εκπαίδευσης  από το 1996 σε Λέσβο, Ρόδο, Εύβοια, Σάμο, Άνδρο, Λακωνία, Αττική, Καρδίτσα -όπως και εκατοντάδες άλλοι συνάδελφοί/ισσες- μακριά από  την οικογένεια μου,  μητέρα με  μόλις μερικών μηνών παιδιά να μεγαλώνουν μακριά μου. 

Βρέθηκα 23 χρόνια μετά κοντά στην οικογένεια μου στην Λάρισα, για να πέσω βορά των κάθε λογής πλιατσικολόγων που έχουν βγει σε άγρα ψήφων  στην προσπάθεια τους να χτυπήσουν τον σύζυγο  μου, μέλος των παρεμβάσεων και αιρετό στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας.

Κάποιοι «συνάδελφοι/σσες», θεώρησαν εύκολο στόχο μια  γυναίκα εκπαιδευτικό  για να υπηρετήσουν τους ψηφοθηρικούς τους σκοπούς. Γυρνάνε στα σχολεία ακόμη και τώρα (όπως με πληροφορούν συνάδελφοί μου, χωρίς εισαγωγικά), μέλη των ΣΥΝΕΚ που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο τους για τις τοπικές εκλογές, και ενώ ξέρουν την αλήθεια συνεχίζουν τη λάσπη.

Η απάντηση  του υπουργείου παιδείας στο οποίο και απευθύνθηκα με την Αρ.Πρωτ.: 196995 /Ε2  στις 12-12-2019 αναφέρει: «Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού, σας γνωρίζουμε ότι το ΚΥΣΔΕ με την αρ. 7/22-3-2019 Πράξη του έκανε ομόφωνα δεκτή την ένστασή σας και γνωμοδότησε υπέρ της καταχώρησης ενός οργανικού κενού κλάδου ΠΕ80 στην περιοχή μετάθεσης Λάρισας σε ΣΜΕΑΕ-ΕΕΕΕΚ. Μετατεθήκατε εσείς διότι είχατε τα περισσότερα μόρια μετάθεσης για τη συγκεκριμένη περιοχή.

Το οργανικό κενό στην ειδικότητα ΠΕ88.04 στην ίδια περιοχή μετάθεσης σε ΣΜΕΑΕ-ΕΕΕΕΚ δεν καλύφθηκε, διότι δεν είχαν υποβληθεί αιτήσεις μετάθεσης της συγκεκριμένης ειδικότητας για την περιοχή μετάθεσης Λάρισας»  και είναι ξεκάθαρη.

Απάντηση που  θα έπαιρναν και οι συγκεκριμένοι λασπολόγοι  αν ρωτούσαν  τους αιρετούς εκπροσώπους τους που διαθέτουν στο ΚΥΣΔΕ. Αλλά όπως φαίνεται άλλος ήταν ο στόχος τους. Το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη.

Λάρισα 14-12-2019                                                                                                    

Πετράκη Ιωάννα
Εκπαιδευτικός  ΠΕ80

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παπαιωαννου
Πρόεδρος ΑΣΕΠ: «Η νέα Δημόσια Διοίκηση χρειάζεται δεξιότητες, ταχύτητα και αξιοκρατία»
Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ παρουσίασε τις αλλαγές στις προσλήψεις του Δημοσίου και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των διαδικασιών
Πρόεδρος ΑΣΕΠ: «Η νέα Δημόσια Διοίκηση χρειάζεται δεξιότητες, ταχύτητα και αξιοκρατία»
Διάλεξη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, Καθηγητή Vladan Đokić στο Πάντειο
Πάντειο Πανεπιστήμιο: Διάλεξη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, Καθηγητή Vladan Đokić
Διάλεξη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, Καθηγητή Vladan Đokić στο Πάντειο
Πάντειο Πανεπιστήμιο: Διάλεξη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, Καθηγητή Vladan Đokić
ioanninondiethnis.jpg
Η Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2026 εορτάστηκε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων, διαδραστικών εργαστηρίων και οργανωμένων ξεναγήσεων στα μουσεία και τις συλλογές του, το...

Η Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2026 εορτάστηκε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων