ΜΤΠΥ: Νέα δάνεια για δημοσίους υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς - Πότε ανοίγουν

Ανακοινώσεις 0

Δεύτερο σεμινάριο του 6ου Επιμορφωτικού Κύκλου 2019-2020 της Ένωσης Διευθυντών/ντριών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου, το 2ο σεμινάριο του 6ου Επιμορφωτικού Κύκλου 2019-2020 της Ένωσης Διευθυντών/ντριών, με θέμα: «Ο Σύλλογος Διδασκόντων ως Κοινότητα που Νοιάζεται και Συνεργάζεται»

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κ. Αλεξάνδρα X. Κουλουμπαρίτση, Επίτιμη Σύμβουλος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και επιστημονική συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι στόχοι της εισήγησης της κ. Κουλουμπαρίτση, όπως προσδιορίστηκαν από την ίδια,  ήταν:

1. Να οριστούν οι παράμετροι που επηρεάζουν το σχολικό κλίμα και τον τρόπο λειτουργίας του Συλλόγου Διδασκόντων (ΣΔ).

2. Μέσα από Μελέτες Περίπτωσης να διαμορφωθεί μια πιο σαφής εικόνα κάθε παραμέτρου.

3. Να καταδειχθεί η θετική αλληλεξάρτηση μεταξύ της ουσιαστικής συνεργασίας και της καλλιέργειας ενός κλίματος του “ανήκειν” και του “προσφέρειν”.

Μετά την εμπεριστατωμένη εισήγησή της η κ. Κουλουμπαρίτση  απάντησε σε πολλά ερωτήματα των επιμορφούμενων, ακολούθησε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση και αναπτύχθηκε γόνιμος προβληματισμός.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Λιβάνιος στο alfavita: Βγαίνει το νομοσχέδιο για την επιλογή 30.000 προϊσταμένων – Εξετάσεις εντός του 2026

Αυτές είναι οι 5 πιο ακριβές πόλεις για φοιτητές στην Ελλάδα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις