Κάλεσμα στην πανελλαδική συγκέντρωση ΣΥΛΛΟΓΩΝ – ΕΛΜΕ και ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ στην Αθήνα, στις 23 Νοεμβρίου, 12:00 στα Προπύλαια

Απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής για να προχωρήσουμε από κοινού:

• Σε μεγάλη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ συγκέντρωση ΣΥΛΛΟΓΩΝ – ΕΛΜΕ και ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ στην Αθήνα, στις 23 Νοεμβρίου, 12:00 στα Προπύλαια, με αιχμή το ζήτημα της μόνιμης και σταθερής δουλείας, των μόνιμων διορισμών και των δικαιωμάτων των αναπληρωτών, από κοινού με άλλα τμήματα των ελαστικά εργαζόμενων στο Δημόσιο.
  • Σε νέα σύσκεψη συντονισμού ΣΥΛΛΟΓΩΝ και ΕΛΜΕ αμέσως μετά τη συγκέντρωση στις 23/11.
  •  Σε κλιμάκωση του αγώνα απαιτώντας από ΔΟΕ – ΟΛΜΕ να προχωρήσουν σε  24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 29/11 ή νωρίτερα, αν έχουμε νομοσχέδιο για την εκπαίδευση.
  • Στις συγκεντρώσεις των Συνταξιουχικών οργανώσεων και των συνδικάτων Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα το Σάββατο 30/11 σε όλη της χώρα για το Ασφαλιστικό.
  • Σε οργάνωση της έμπρακτης αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες, με συγκέντρωση υλικού, εκδηλώσεις για τα παιδιά κ.α. Προχωράμε σε κινητοποιήσεις σε Δ/νσεις Εκπαίδευσης, Περιφερειακές Δ/νσεις για το δικαίωμά στη μόρφωση. Βάζουμε μπλόκο στο φασιστικό και ρατσιστικό δηλητήριο.
  • Στην υιοθέτηση τους κοινού καλέσματος του Συλλόγου Π.Ε Αν. Αττικής “Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ” και του Α΄ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ υπέρ της απεργίας – αποχής από την αξιολόγηση. Η αξιολόγηση θα μείνει στα χαρτιά!
  • Στην έκδοση κοινής αφίσας

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΜΑΖΙΚΑ – ΕΝΩΤΙΚΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News