aimodosia sepe keratsiniou
Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί ολόψυχα τους συναδέλφους που προσήλθαν μαζικά στο 3ο Δ.Σχ. Κερατσινίου στα πλαίσια της αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

Λόγω της μαζικής προσέλευσης συλλέχθηκαν 43 φιάλες αίμα που θα ενισχύσουν σημαντικά την τράπεζα αίματος του συλλόγου. Θυμίζουμε ότι και τον περασμένο Φλεβάρη που έγινε αιμοδοσία η προσέλευση ήταν αθρόα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή κ. Μιχάλη Σκαλοχωρίτη και τους συναδέλφους του 3ου Δ.Σ. για τη ζεστή φιλοξενία, καθώς επίσης  τον ιατρό κα τις νοσηλεύτριες του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Μεταξά» για την άριστη συνεργασία (ακολουθούν φωτογραφίες).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

afrikaniki-skoni
Καιρός: Επιστροφή με αφρικανική σκόνη και ισχυρούς ανέμους – Πού θα φτάσει η θερμοκρασία
Καιρός: Mε αφρικανική σκόνη η επιστροφή των εκδρομέων – Καλοκαιρινές θερμοκρασίες τη Δευτέρα του Πάσχα
Καιρός: Επιστροφή με αφρικανική σκόνη και ισχυρούς ανέμους – Πού θα φτάσει η θερμοκρασία