Έκπτωση στα ΚΤΕΛ Αττικής για την μεταφορά εκπαιδευτικών
Ανακοίνωση ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για 25% έκπτωση και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσει ο ενδιαφερόμενος/η μέλος του Συλλόγου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής στην προσπάθεια να υποστηρίξει τις καθημερινές μετακινήσεις των μελών του από και προς τα σχολεία/ΚΕΣΥ που εργάζονται, ήρθε σε επικοινωνία με τα ΚΤΕΛ  Αττικής προκειμένου να τύχουν έκπτωσης στην τιμή των εισιτηρίων. Λάβαμε  την απάντηση ότι συνάδελφοι ΕΕΠ-ΕΒΠ που μετακινούνται με το αντίστοιχο μέσο μεταφοράς για να εργαστούν σε  σχολεία/ ΚΕΣΥ των περιοχών που εξυπηρετούν τα παραπάνω ΚΤΕΛ,  μπορούν να έχουν έκπτωση στα εισιτήριά τους της τάξεως του 25%. Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι τα εξής:

2)  Μία φωτογραφία με το ονοματεπώνυμο στο πίσω μέρος της.

3)  Βεβαίωση ότι είναι μέλος του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής και ότι είναι οικονομικά τακτοποιημένο (ή ότι έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το Σύλλογο).

Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα συγκεντρωθούν και θα αποσταλούν μαζί με τις βεβαιώσεις του Συλλόγου στο ΚΤΕΛ Αττικής.

Καλούμε τους συναδέλφους-μέλη του Συλλόγου να επικοινωνήσουν αρχικά μέσω μέιλ: [email protected],με το ΣΕΕΠΕΑ Αττικής και να δηλώσουν το ονοματεπώνυμο τους, τον κλάδο, το σχολείο/ ΚΕΣΥ που εργάζονται, αν είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, καθώς και την επιθυμία τους να μεσολαβήσουμε προκειμένου να τύχουν έκπτωσης των εισιτήριών τους για την καθημερινή μετακίνηση έως τις 18/10/2019.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS